Love Chronicles: Salvation for Mac

Love Chronicles: Salvation for Mac 1.0

Опис

Love Chronicles: Salvation for Mac е возбудлива игра која ве води во возбудлива авантура за да ја спасите вашата татковина од злобната Алура. Оваа игра е совршена за оние кои сакаат игри преполни со акција со допир на мистерија и магија.

Приказната на Love Chronicles: Salvation for Mac се врти околу злобната Алура, која се врати да ја нападне вашата татковина. Како играч, ви е дадена шанса да ја поништите нејзината судбина и да ја спречите да предизвика повеќе штета. Сепак, има улов - дали вештерката може да се откупи? Зад нејзиното зло се крие мрачен господар по име Зандер, кој го предизвика сето тоа. Вашата мисија е да го спречите и да ја поништите целата штета што ја нанесе со немирниот дух на Алура.

Играта на Love Chronicles: Salvation for Mac е привлечна и извонредна. Ќе се најдете како истражувате различни локации во потрага по индиции кои ќе ви помогнат да ги решите загатките и да напредувате низ нивоата. Играта има неверојатна графика која ја оживува секоја локација, правејќи да се чувствувате како навистина да сте таму.

Една од најдобрите работи за Love Chronicles: Salvation for Mac е неговиот фактор за повторна репродукција. Со повеќекратни завршетоци достапни во зависност од вашите избори во текот на играта, ќе сакате да ја играте повторно и повторно само за да видите што ќе се случи следно.

Love Chronicles: Salvation for Mac, исто така, располага со интерфејс лесен за користење што го прави навигацијата низ менијата едноставно и едноставно. Контролите се интуитивни, па дури и ако сте нови за играње или играње на уред Mac, нема да имате никаков проблем да започнете.

Во однос на системските барања, Love Chronicles: Salvation за Mac бара macOS 10.9 или понови верзии што работат на процесори базирани на Интел со најмалку 1 GB RAM достапен простор на хард дискот (HDD). Исто така, поддржува уреди за прикажување Retina, што значи дека играчите можат да уживаат во висококвалитетна графика без да ги жртвуваат перформансите.

Генерално, Love Chronicles: Salvation for Mac е одличен додаток на колекцијата на секој гејмер. Нејзината привлечна приказна во комбинација со извонредната игра го прави еден од нашите најдобри избори во изборот на софтвер во категоријата игри достапен на нашата веб-локација!

Целосни спецификации
Издавач Macgamestore
Страница на издавачи http://www.macgamestore.com
Датум на издавање 2014-11-13
Датум на додавање 2014-11-13
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни