DeltaCad for Mac

DeltaCad for Mac 8.0.8

Mac / Midnight Software / 373 / Целосни спецификации
Опис

DeltaCad за Mac: Крајното CAD решение за графички дизајнери

Ако сте графички дизајнер, архитект или инженер кој бара моќна и лесна за употреба CAD програма која може да ги задоволи сите ваши потреби за дизајн, не гледајте подалеку од DeltaCad. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да креирате точни и детални архитектонски или механички цртежи со леснотија.

DeltaCad е повеќе од обична програма за боја; тоа е целосно опремено CAD решение кое ви овозможува да уредувате, размерувате, преместувате, ротирате, копирате и манипулирате со поединечни објекти во вашите дизајни. Со интуитивниот интерфејс на DeltaCad и моќните алатки на вашите прсти, можете брзо и лесно да креирате прекрасни дизајни.

Една од клучните карактеристики на DeltaCad е неговата способност да произведува прецизно намалени цртежи. Без разлика дали работите на архитектонски проект или дизајнирате механички делови за машини или возила, DeltaCad гарантира дека вашите дизајни се прецизни и точни до најмалите детали.

Но, она што го издвојува DeltaCad од другите CAD програми е неговата флексибилност. Можете да го користите не само како алатка за создавање технички цртежи, туку и како уметнички медиум. Со својата широка палета на алатки за цртање и приспособливи опции како што се дебелини на линии и бои, можете да креирате прекрасни илустрации кои се совршени за презентации или маркетинг материјали.

Друга одлична карактеристика на DeltaCad е неговата способност да зумирате фини детали додека сепак ви овозможува да го видите целиот цртеж одеднаш. Ова го олеснува работењето на сложени делови, а воедно следи како тие се вклопуваат во целокупниот дизајн.

И ако сите овие карактеристики веќе не се доволни - има уште! Можете да ја проширите функционалноста на DeltaCAD со пишување сопствени макроа на програмскиот јазик AppleScript. Овие макроа ви дозволуваат да ги автоматизирате повторувачките задачи како што се создавање објекти или читање податоци од други извори - заштедувајќи време додека ја зголемувате продуктивноста!

Во краток преглед:

- Моќен, но лесен за користење CAD софтвер

- Точно размерени архитектонски/механички цртежи

- Поединечни објекти што може да се уредуваат (не само пиксели)

- Функција за зумирање/намалување

- Прилагодливи опции (дебелини/бои на линии)

- Способност за пишување сопствени макроа со помош на програмскиот јазик AppleScript

Без разлика дали сте искусен дизајнер кој бара нова алатка или некој што сака да научи како ефективно да го користи CAD софтверот - DeltaCAD има се што е потребно! Доволно е разноврсна, така што секој може да има корист од користењето, без разлика дали се професионалци во својата област или аматери пробуваат нешто ново!

Целосни спецификации
Издавач Midnight Software
Страница на издавачи http://members.aol.com/deltacad/index.html
Датум на издавање 2014-11-16
Датум на додавање 2014-11-16
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 8.0.8
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена $39.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 373

Comments:

Најпопуларни