Photoshop Manga Effect Plugin (64bit) for Mac

Photoshop Manga Effect Plugin (64bit) for Mac 3.0

Mac / Tanaka Yusuke / 5697 / Целосни спецификации
Опис

Photoshop Manga Effect Plugin (64bit) за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој им овозможува на корисниците да генерираат специјални ефекти кои вообичаено се користат во стриповите. Овој приклучок софтвер работи беспрекорно со Adobe Photoshop, дозволувајќи им на корисниците да ја поедностават вообичаената процедура за ракопис што одзема многу време на минимум. Со овој софтвер, можете да креирате уникатни специјални ефекти слични на цртани филмови кои се карактеристични за дигиталните содржини.

Една од најистакнатите карактеристики на овој приклучок е неговата способност да додава Speed ​​Lines, што му дава брзина на вашиот објект. Достапни се и радијални линии за вртење на сите погледи во една точка, додека Flash ви овозможува да направите балон што ја покажува менталната состојба на вашиот објект. Други ефекти вклучуваат поглед и магичен ефект.

Приклучокот за ефект на Photoshop Manga е дизајниран специјално за стрип уметници кои сакаат да го насочат својот работен тек и да произведат висококвалитетна работа за помалку време. Со овој приклучок, можете лесно да креирате стрипови со професионален изглед, без да потрошите часови за рачно цртање на секој панел.

Овој приклучок е опремен со различни параметри кои ви дозволуваат да ги приспособите вашите специјални ефекти според вашите преференции. Можете да го прилагодите нивото на детали на секој ефект, овозможувајќи ви да генерирате уникатни и цртани резултати како пролетен дожд или магла.

Без разлика дали сте професионален стрип уметник или штотуку започнувате во светот на графичкиот дизајн, додатокот Photoshop Manga Effect е суштинска алатка за брзо и ефикасно создавање на прекрасни визуелни слики. Лесниот за користење интерфејс го прави достапен дури и за почетници, додека неговите напредни функции совршено се грижат за искусни дизајнери кои бараат поголема контрола врз нивната работа.

Дополнително, овој приклучок е оптимизиран специјално за корисници на Mac кои работат со 64-битни оперативни системи што обезбедуваат непречени перформанси дури и кога работат на големи датотеки или сложени проекти.

Севкупно, ако барате моќен, но сепак лесен софтвер за графички дизајн кој е специјализиран за создавање стрипови во стил на манга, тогаш не гледајте подалеку од додатокот Photoshop Manga Effect (64 битен) за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Tanaka Yusuke
Страница на издавачи http://www.tnksoft.com/
Датум на издавање 2014-11-19
Датум на додавање 2014-11-19
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 3.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 5697

Comments:

Најпопуларни