Taco HTML Edit for Mac

Taco HTML Edit for Mac 3.0.9

Mac / Taco Software / 99315 / Целосни спецификации
Опис

Taco HTML Edit за Mac - Врвен уредник на HTML и PHP

Дали барате моќен и интуитивен HTML уредник кој може да ви помогне лесно да креирате прекрасни веб-страници? Не гледајте подалеку од Taco HTML Edit за Mac! Овој софтвер со целосни функции е дизајниран исклучиво за Mac OS X и е полн со напредни функции што го прават развојот на веб-от необичен.

Без разлика дали сте искусен програмер или штотуку почнувате, Taco HTML Edit има сè што ви треба за да креирате веб-страници од професионален степен. Со својот интуитивен интерфејс и моќни алатки, овој софтвер им овозможува на корисниците брзо да креираат свои веб-страници без никакви проблеми.

Да разгледаме подетално некои од клучните карактеристики на Taco HTML Edit:

Целосно опремен HTML уредник

Taco HTML Edit е прво и основно напреден HTML уредник. Ги обезбедува сите алатки потребни за брзо и лесно создавање чист, добро форматиран код. Без разлика дали работите на едноставна веб-локација или сложена веб-апликација, овој софтвер има се што ви треба за да ја завршите работата како што треба.

Лесно е уредувањето на PHP

Покрај тоа што е одличен HTML уредник, Taco вклучува и робусни способности за уредување PHP. Ова значи дека програмерите можат да пишуваат PHP-код директно во самиот уредник, што го олеснува создавањето динамични веб-страници со леснотија.

Преглед на прелистувач во живо

Една од најкорисните карактеристики на Taco е способноста за прегледување на прелистувачот во живо. Со овозможена оваа функција, корисниците можат да видат точно како нивната веб-локација ќе изгледа во реално време додека прават промени во уредникот. Ова го олеснува дотерувањето на вашиот дизајн додека не изгледа како што треба.

Проверка на синтакса

Друга одлична карактеристика на Taco се неговите способности за проверка на синтаксата. Софтверот автоматски го проверува вашиот код додека го пишувате во реално време, истакнувајќи ги сите грешки или предупредувања за да може да се поправат пред да предизвикаат проблеми во линијата.

Проверка на правопис

Taco исто така вклучува вградена функционалност за проверка на правопис што помага да се осигурате дека вашата содржина нема печатни грешки и други грешки пред да ја објавите онлајн.

Бесплатен 30-дневен пробен период

Ако сите овие карактеристики звучат премногу добро за да бидат вистинити - не грижете се! Можете да го испробате целиот опсег на способности на Taco со нашата бесплатна пробна понуда од 30 дена. Едноставно преземете го софтверот од нашата веб-страница денес и започнете да создавате прекрасни веб-страници за кратко време!

Заклучок:

Overall,TacoHTMLEditforMacisapowerfulandintuitiveHTMLeditorthatprovidesallthetoolsnecessarytocreateprofessional-gradewebsitesquicklyandeasily.Whetherworkingonasimplewebsiteoracomplexwebapplication,thissoftwarehaseverythingyouneedtogetthejobdoneright.Withitslivebrowserpreviewingcapability,syntaxcheckingfunctionality,andbuilt-inspellchecking,TacoisatrulycomprehensiveHTMLandPHPeditingtoolthatwillmakeyourwebdevelopmentprojectseasierthaneverbefore.So why wait? Преземете го вашиот бесплатен пробен период денес!

Преглед

Taco HTML Edit е уредувач на HTML и PHP само за Mac, добар компромис помеѓу бесплатните уредници и помоќните (и скапи) апликации за развој на веб.

Главниот прозорец на Taco HTML Edit обезбедува релативно резервна, рационализирана околина за рачно кодирање, со лента со алатки што ви овозможува да зачувувате, печатите, наоѓате, сериско наоѓање, преглед, преглед во живо и вметнување специјални знаци од паѓачкото мени. Од тука можете да пристапите и до библиотеката со компоненти на Taco HTML Edit, релативно нов додаток на програмата што ви дава брз пристап до 22 подготвени за приклучување, тестирани со вкрстен прелистувач компоненти - сè, од рингишпил со слика до лизгање , маса со фиксна висина. Овие компоненти се разликуваат по корисност и секси: можеби никогаш нема да сакате да вметнете музика во заднина на страницата и можеби нема да ви треба компонента за вметнување едноставна врска, но компонентите за функции како контроли за хармоника и стакла со јазичиња може да бидат Божји дар.

Секоја компонента повлекува посебен прозорец што ви овозможува да ги приспособите поставките за компонентата; копчињата ви дозволуваат да се префрлате помеѓу прегледите на преглед и извор (функција што исто така го прави Taco HTML Edit одлична алатка за учење, бидејќи можете да направите мали промени и потоа да видите како таа промена влијае на кодот). Taco HTML Edit, исто така, вклучува многу други функции што би ги очекувале од добар уредник, вклучувајќи боење на синтаксата (за HTML, PHP, CSS и JavaScript), проверка на синтаксата, комплетирање на кодот (за HTML, CSS, JavaScript и PHP), солидна можности за прегледување и систем за ракување со често користените парчиња кодови.

Без разлика дали го користите како дебагер или како комплетно решение за рачно кодирање, Taco HTML Edit нуди многу алатки во интерфејс лесен за користење, сето тоа по разумна цена.

Целосни спецификации
Издавач Taco Software
Страница на издавачи http://tacosw.com/
Датум на издавање 2014-12-03
Датум на додавање 2014-12-03
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за кодирање
Верзија 3.0.9
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 99315

Comments:

Најпопуларни