Cartoon Animator for Mac

Cartoon Animator for Mac 4.21.1808.1

Опис

Цртан аниматор за Mac - врвен софтвер за 2D анимација

Дали барате моќен и лесен за користење софтвер за 2D анимација кој може да ви помогне да ги оживеете вашите слики, логоа и реквизити? Не гледајте подалеку од Cartoon Animator (порано познат како CrazyTalk Animator) – врвен софтвер за графички дизајн дизајниран и за корисници на почетно ниво и за професионалци.

Со Cartoon Animator, можете лесно да креирате прекрасни анимации. Без разлика дали сте почетник или искусен аниматор, овој софтвер има се што ви е потребно за производство на висококвалитетни анимации кои ќе ја воодушеват вашата публика.

Една од најистакнатите карактеристики на Cartoon Animator се неговите бујни ефекти на еластично движење. Со само неколку кликања, можете веднаш да додадете живот на која било слика или реквизит со примена на овие ефекти. Ова го прави неверојатно лесно да се создадат динамични анимации кои сигурно ќе импресионираат.

Но, тоа не е сè – Цртан аниматор исто така ви овозможува лесно да ги претворате сликите во анимирани ликови. Можете да ги контролирате овие знаци користејќи свои изрази, да генерирате анимација за синхронизирање на усните од аудиодатотеки, па дури и да креирате 3D паралакса сцени за дополнителна длабочина и реализам.

Покрај неговите моќни алатки за анимација, Cartoon Animator исто така вклучува сеопфатна линија за фотошоп што ви овозможува брзо и лесно да ги приспособувате знаците и да креирате содржина. И со пристап до широк опсег на ресурси за содржина, вклучувајќи шаблони, реквизити, позадини и повеќе - можностите се бесконечни!

Без разлика дали создавате анимации за објави на социјалните мрежи или професионални презентации – Cartoon Animator има се што ви треба за да ги оживеете вашите идеи со неверојатни детали. Па зошто да чекаме? Преземете го овој неверојатен софтвер за графички дизајн денес!

Целосни спецификации
Издавач Reallusion
Страница на издавачи http://www.reallusion.com/
Датум на издавање 2020-06-22
Датум на додавање 2020-06-22
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за анимација
Верзија 4.21.1808.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 19
Вкупно преземања 7479

Comments:

Најпопуларни