Cloud Outliner Lite for Mac

Cloud Outliner Lite for Mac 1.3

Опис

Cloud Outliner Lite за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува да креирате и споделувате контури помеѓу вашите Mac и iOS уреди. Со овој софтвер, можете лесно да ги организирате вашите планови, проекти и идеи на јасен начин, со што ќе бидете поефикасни во работата.

Една од клучните карактеристики на Cloud Outliner Lite е неговата способност за беспрекорно синхронизирање помеѓу вашите Mac и iOS уреди. Ова значи дека без разлика каде сте или кој уред го користите, можете лесно да пристапите до сите ваши контури. Без разлика дали е на вашиот iPad додека патувате до работа или на вашиот Mac во канцеларија, Cloud Outliner Lite гарантира дека сите ваши информации се секогаш ажурирани.

Создавањето преглед со Cloud Outliner Lite е неверојатно лесно. Едноставно почнете да ги пишувате главните точки на што и да сакате да организирате - без разлика дали се работи за проектен план или само некои случајни мисли - и потоа додајте под-точки по потреба. Можете исто така да користите полиња за избор за да ги означите завршените задачи додека одите.

Интерфејсот за Cloud Outliner Lite е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста. Има се што ви треба за да започнете веднаш, но ништо повеќе од тоа. Ова значи дека нема неред или непотребни карактеристики кои ви пречат на она што е навистина важно: организирање на вашите мисли.

За оние кои претпочитаат да работат во режим на цел екран, Cloud Outliner Lite ја нуди и оваа опција (бонус за продуктивност за корисниците на Lion и Mountain Lion). И ако печатењето на печатени копии од контурите е важно за вас, оваа функција е исто така достапна.

Друга одлична карактеристика на Cloud Outliner Lite е неговата способност да увезува/извезува OPML-датотеки. Ова им олеснува на корисниците кои веќе користат други прегледни софтверски програми (како што е OmniOutliner) да се префрлат без да губат никакви податоци.

Севкупно, ако барате едноставна, но моќна алатка за контури што беспрекорно се синхронизира на сите ваши уреди, тогаш не гледајте подалеку од Cloud Outliner Lite за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Denys Yevenko
Страница на издавачи http://xwavesoft.com
Датум на издавање 2014-12-14
Датум на додавање 2014-12-14
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 1.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 32

Comments:

Најпопуларни