iScrobbler for Mac

iScrobbler for Mac 2.2.1b1

Опис

iScrobbler за Mac - врвен софтвер за MP3 и аудио

Дали сте уморни од користењето на „официјалниот“ клиент на last.fm кој е надуен и бавен? Дали сакате лесна и стабилна алтернатива која нуди повеќе функции? Не гледајте подалеку од iScrobbler за Mac!

iScrobbler е софтвер за MP3 и аудио дизајниран специјално за корисници на Mac кои сакаат да ја скробат својата музика до last.fm. Со својата интегрирана поддршка за iPod, локални списоци со скроб и графикони на профили, iScrobbler го олеснува следењето на вашите навики за слушање музика.

Една од најдобрите работи за iScrobbler е неговиот интерфејс со минимални или целосни детали - ваш избор. Ако претпочитате чист и едноставен интерфејс, изберете ја минималната опција. Ако сакате повеќе информации за вашата активност на скробирање, изберете ја опцијата за целосни детали.

Но, тоа не е се! iScrobbler, исто така, нуди низа други поволности што го прават да се издвојува од другите клиенти за чкртање. На пример:

- Приспособливи кратенки на тастатурата: можете да доделите кратенки на тастатурата на речиси секоја функција во iScrobbler.

- Известувања за грев: добивајте известување кога песната ќе почне да се репродуцира или кога е успешно избришана.

- Автоматска пауза: Автоматски паузирајте ја репродукцијата кога слушалките се исклучени или уредите со Bluetooth се исклучени.

- Напредни опции за филтрирање: филтрирајте ги песните врз основа на нивната должина, рејтинг, број на репродукција и повеќе.

И ако сте загрижени за проблемите со стабилноста и перформансите со iScrobbler, немојте да бидете! Овој софтвер е ригорозно тестиран за да се осигура дека работи непречено на сите верзии на macOS.

Накратко, ако барате алтернатива на надуениот „официјален“ клиент last.fm кој нуди повеќе функции и подобри перформанси, не гледајте подалеку од iScrobbler за Mac. Со неговата интегрирана поддршка за iPod, локални списоци со скроб и графикони на профили; приспособливи кратенки на тастатурата; известувања за режење; функција за автоматска пауза; напредни опции за филтрирање; интерфејс со минимални или целосни детали - ваш избор; стабилни перформанси во сите верзии на macOS – овој софтвер е навистина врвното софтверско решение за MP3 и аудио!

Целосни спецификации
Издавач Last.fm
Страница на издавачи http://last.fm
Датум на издавање 2014-12-26
Датум на додавање 2014-12-26
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 2.2.1b1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Барања iTunes 4.7.1 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 577

Comments:

Најпопуларни