Pinboard for Pinterest for Mac

Pinboard for Pinterest for Mac 1.0

Mac / Alexander James / 48 / Целосни спецификации
Опис

Pinboard за Pinterest за Mac е моќен интернет софтвер кој им овозможува на корисниците нов начин за пристап до нивната сметка на Pinterest. Со оваа апликација, може да имате пристап до сите ваши пинови и табли за иглички во распоред на апликација на вашиот Mac. Pinboard за Pinterest е најлесниот начин за пристап до Pinterest на вашиот Mac со сите функционалности што некој би ги имал во прелистувачот.

Ако сте страствен корисник на Pinterest, тогаш знаете колку е важно да имате брз и лесен пристап до вашите пинови и табли. Со Pinboard for Pinterest, можете лесно да ги прелистувате сите ваши пинови и табли без да морате да отворате веб-прелистувач секој пат.

Една од најдобрите работи за Pinboard за Pinterest е нејзиниот кориснички интерфејс. Апликацијата е дизајнирана имајќи ја предвид едноставноста, што го прави лесен за секој да ја користи без оглед на нивната техничка експертиза. Не ви требаат посебни вештини или знаења за да ја користите оваа апликација; едноставно преземете го на вашиот Mac и почнете да прелистувате низ вашите пинови веднаш.

Друга одлична карактеристика на Pinboard за Pinterest е неговата брзина. Апликацијата брзо се вчитува, овозможувајќи ви да пребарувате низ стотици или дури илјадници пинови без никакво задоцнување или одложување. Ова го прави совршен за оние кои сакаат брз пристап до нивната омилена содржина без да чекаат наоколу.

Покрај тоа, Pinboard за Pinterest нуди и напредни можности за пребарување кои им овозможуваат на корисниците брзо и лесно да пронајдат одредени пинови или табли. Без разлика дали барате рецепти, модна инспирација, идеи за домашен декор или нешто друго под сонцето - оваа апликација ве покрива!

Едно нешто што го издвојува Pinboard од другите слични апликации е неговата способност да зачувува слики директно од самата апликација. Ова значи дека ако наидете на слика што ви го привлекува вниманието додека прелистувате иглички на платформата - едноставно кликнете на неа и зачувајте ја директно на хард дискот на вашиот компјутер!

Генерално, ако барате брз и ефикасен начин за пристап до сите ваши пинови на Pinterest од една погодна локација - тогаш не гледајте подалеку од Pinboard! Едноставниот, но моќен интерфејс го прави прелистувањето низ пиновите полесно од кога било досега, додека неговите напредни можности за пребарување гарантираат дека наоѓањето на она што е најважно никогаш не бара повеќе од само неколку кликања!

Целосни спецификации
Издавач Alexander James
Страница на издавачи http://attacktouchapps.com/default.aspx
Датум на издавање 2015-01-06
Датум на додавање 2015-01-06
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер за социјално вмрежување
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена $0.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 48

Comments:

Најпопуларни