WeatherSnoop for Mac

WeatherSnoop for Mac 3.1.0

Опис

WeatherSnoop за Mac е моќен домашен софтвер кој ви овозможува да бидете во тек со најновите временски услови во вашата област. Со својата способност да комуницира со вашата метеоролошка станица Davis Vantage Pro/Vantage Vue, Oregon Scientific WMR100/WMR200/WMR968 или Weather Underground, овој софтвер ви обезбедува точни и веродостојни временски податоци кои можете да ги користите за да го планирате вашиот ден.

Без разлика дали сте сопственик на дом кој сака да внимава на временските услови околу вашиот имот или професионален метеоролог на кој му треба пристап до податоци во реално време, WeatherSnoop за Mac има се што ви треба. Овој софтвер е лесен за користење и е полн со карактеристики што го прават една од најдобрите опции достапни на пазарот денес.

Една од клучните придобивки од користењето на WeatherSnoop за Mac е неговата способност да пренесува податоци директно од вашата метеоролошка станица или сметката на Weather Underground. Ова значи дека можете лесно да ги прикачувате вашите податоци и да ги споделувате со други преку платформи како Citizen Weather Observer Program (CWOP) или канали на социјалните медиуми.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со повеќе типови метеоролошки станици. Без разлика дали имате Davis Vantage Pro/Vantage Vue, Oregon Scientific WMR100/WMR200/WMR968 или кој било друг тип компатибилен уред, WeatherSnoop за Mac може беспрекорно да комуницира со него и да обезбеди точни читања.

Покрај обезбедувањето ажурирања во реално време за тековните временски услови во вашата област, овој софтвер нуди и алатки за анализа на историски податоци. Можете да ги гледате трендовите со текот на времето и да споредувате различни периоди користејќи графикони и графикони кои се лесно разбирливи.

WeatherSnoop за Mac вклучува и приспособливи предупредувања кои ве известуваат кога се исполнети специфичните услови. На пример, ако има ненадеен пад на температурата или зголемување на брзината на ветерот над одредени прагови, овој софтвер ќе испрати предупредување за да можете да преземете соодветни мерки.

Генерално, ако барате сигурно домашно софтверско решение кое обезбедува точни и ажурирани информации за локалните временски услови, тогаш не гледајте подалеку од WeatherSnoop за Mac. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции како ажурирања во реално време од повеќе извори и приспособливи предупредувања засновани на специфични критериуми како што се падови на температурата или зголемување на брзината на ветерот над одредени прагови - оваа програма има сè што им е потребно на сопствениците на куќи, како и на професионалците!

Целосни спецификации
Издавач Tee-Boy
Страница на издавачи http:/www.tee-boy.com/
Датум на издавање 2015-01-11
Датум на додавање 2015-01-11
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Време софтвер
Верзија 3.1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2103

Comments:

Најпопуларни