Express Project Free for Mac

Express Project Free for Mac 1.13

Опис

Express Project Free за Mac е моќен софтвер за управување со проекти кој ви помага да останете на врвот на вашите проекти и да ги постигнете вашите цели. Без разлика дали управувате со мал тим или голема организација, овој бесплатен софтвер може да ви помогне да го насочите вашиот работен тек и да ги следите сите проектни активности.

Со Express Project Free за Mac, можете лесно да креирате и управувате со задачи, да доделувате ресурси, да поставувате рокови и да го следите напредокот во реално време. Софтверот користи Gantt графикони за да обезбеди преглед на обемот, времето, квалитетот и буџетот на проектот. Ова ви овозможува брзо да ги идентификувате потенцијалните проблеми или одложувања и да преземете корективни мерки пред тие да станат големи проблеми.

Една од клучните карактеристики на Express Project Free за Mac е неговиот интуитивен интерфејс. Софтверот е дизајниран да биде лесен за користење дури и ако немате претходно искуство со алатки за управување со проекти. Можете брзо да креирате нови проекти од почеток или да увезувате постоечки од други апликации како што се Microsoft Excel или Google Sheets.

Друга одлична карактеристика на Express Project Free за Mac се неговите можности за соработка. Можете да ги поканите членовите на тимот да се придружат на вашите проекти и да им доделите конкретни задачи или улоги. Ова им овозможува на сите да останат на истата страница и да работат заедно кон постигнување заеднички цели.

Express Project Free за Mac, исто така, вклучува низа алатки за известување кои ви дозволуваат да генерирате детални извештаи за различни аспекти на вашите проекти, како што се стапките на завршување на задачите, нивоата на искористеност на ресурсите, разликите во буџетот итн. Овие извештаи се приспособливи за да можете да ги приспособите според на вашите специфични потреби.

Генерално, Express Project Free за Mac е одличен избор ако барате бесплатна, но моќна алатка за управување со проекти што може да ви помогне да останете организирани и поефикасно да ги постигнете вашите цели. Со својот кориснички интерфејс, функциите за соработка, поддршката за Gantt графикони и можностите за известување, дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2015-01-12
Датум на додавање 2015-01-12
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 1.13
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1287

Comments:

Најпопуларни