FlexiHub for Mac

FlexiHub for Mac 4.0

Mac / Eltima Software / 112 / Целосни спецификации
Опис

FlexiHub за Mac - Врвен софтвер за вмрежување за далечински пристап до USB-уред

Дали сте уморни да бидете ограничени од физичката локација на вашите USB-уреди? Дали треба да пристапувате и да управувате со далечинските уреди како да се директно поврзани со вашиот уред? Не гледајте подалеку од FlexiHub за Mac, разновидна софтверска алатка која ви овозможува пристап до содржината и функционалноста на оддалечените USB уреди преку мрежата.

Со FlexiHub, можете лесно да се поврзете со кој било уред на вашата мрежа, без разлика каде тој физички се наоѓа. Без разлика дали е во соседството или низ целиот свет, FlexiHub формира хардверски облак кој ги има сите уреди поврзани со мрежните компјутери преку USB-порти. Апликацијата ги наведува сите достапни уреди заедно со нивните типови за да можете лесно да сфатите на кој уред треба да се поврзете - без разлика дали се работи за скенер, печатач, USB dongle или камера.

Но, тоа не е сè - со FlexiHub, корисниците можат да поканат и други да пристапат и да работат со нивните споделени уреди. Можете дури и да пристапите до споделување на уред на Mac од машина со Windows и обратно. Ова го прави идеално решение за корпоративни средини каде често се бара споделување податоци на брз, ефикасен и безбеден начин.

Зборувајќи за безбедноста, FlexiHub ја гарантира безбедноста на вашите податоци преку безбедно 2048-битно SSL шифрирање. Не треба да се грижите за пристап до чувствителните податоци од неовластени страни. Дополнително, со компресирање на сообраќајот на податоци, оваа моќна апликација го намалува целокупниот сообраќај на податоци додека одржува поврзување со голема брзина.

FlexiHub е исто така неверојатно лесен за употреба! Сè што треба да направите е да преземете и инсталирате два дела: дел од серверот на компјутер чии USB порти се споделени; клиент дел на компјутери на кои им е потребен пристап до тие споделени порти. Откако ќе се сподели, секој овластен корисник во мрежата може да пристапи до оние претходно недостапни USB-уреди.

Но, чекајте има уште! Flexihub нуди API интеграција и во други софтверски решенија! Пробајте ја нашата програма за евалуација на API денес!

Во краток преглед:

- Пристапете до далечински USB-уреди преку мрежи

- Го поврзува целиот достапен хардвер преку облак

- Поканете ги другите од далечина

- Безбедно 2048-битно SSL шифрирање

- Го намалува целокупниот сообраќај на податоци додека одржува поврзување со голема брзина

- Лесен за употреба процес на инсталација

- АПИ интеграција во други софтверски решенија

Не дозволувајте физичкото растојание повеќе да ја ограничува вашата продуктивност – пробајте го FlexiHub денес!

Целосни спецификации
Издавач Eltima Software
Страница на издавачи http://www.eltima.com/
Датум на издавање 2020-06-23
Датум на додавање 2020-06-23
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Мрежни алатки
Верзија 4.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 112

Comments:

Најпопуларни