Amberlight 2 for Mac

Amberlight 2 for Mac 2.1.5

Mac / Escape Motions / 354 / Целосни спецификации
Опис

Amberlight 2 за Mac: Единствен уметнички софтвер за создавање прекрасни слики и анимации генерирани од компјутер

Дали барате моќен софтвер за графички дизајн кој може да ви помогне да креирате прекрасни слики и анимации генерирани од компјутер? Не гледајте подалеку од Amberlight 2 за Mac - единствена алатка која ги комбинира математиката и уметноста за да произведе хипнотизирачки визуелни ефекти.

Без разлика дали сте напреден уметник или целосно почетник, Amberlight 2 нуди бескрајни можности да ја ослободите вашата креативност. Со својот лесен за користење интерфејс и оригинална математика, оваа програма ви овозможува да експериментирате со различни обрасци, сјај, светлосни патеки и повеќе за да создадете уникатни уметнички дела.

Значи, што го прави Amberlight 2 толку посебен? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Алгоритам заснован на магнетни полиња

Во срцето на Amberlight 2 е алгоритам базиран на магнетни полиња. Овој уникатен пристап создава вртливи обрасци кои личат на фрактални слики, но со дополнителен допир на магија. Резултатот е неверојатна визуелност која е и убава и волшебна.

Лесен за употреба интерфејс

И покрај сложениот алгоритам, Amberlight 2 има интуитивен интерфејс што го прави лесен за користење дури и за почетници. Можете да приспособите различни параметри како шема на бои, големина на шема, брзина на ротација итн., користејќи едноставни лизгачи или копчиња. Ова значи дека можете да се фокусирате на вашата креативна визија без да се заглавите со технички детали.

Резултати што може да се извезат

Откако ќе го создадете вашето ремек-дело во Amberlight 2, можете да го извезете како датотека со слика (PNG или JPEG), низа на слики (TIFF) или видео датотека (MP4). Ова значи дека можете да го користите вашето создавање во други графички апликации или да го вклучите во поголеми креативни проекти.

Компатибилност со други графички апликации

Amberlight 2 е компатибилен со други популарни софтвери за графички дизајн како Adobe Photoshop и Illustrator. Можете беспрекорно да ги внесувате вашите резултати во овие програми без да изгубите квалитет. Ова отвора нови можности за инкорпорирање на компјутерски генерирани слики во вашите дизајни.

Напредни функции за искусни уметници

Ако сте искусен уметник кој бара поголема контрола врз излезот на програмата, тогаш не грижете се! Има многу напредни функции достапни во Amberlight 2, вклучувајќи прилагодени четки кои им овозможуваат на корисниците да креираат сопствени форми на четки од нула; режими на мешање слоеви кои им овозможуваат на корисниците да спојат повеќе слоеви заедно; градиент мапирање што им овозможува на корисниците да мапираат бои на нивните уметнички дела врз основа на вредностите на осветленоста; меѓу другите!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате моќен, но лесен за користење софтвер за графички дизајн кој ќе ви помогне да ја ослободите вашата креативност, тогаш не гледајте подалеку од Amberlight 2! Со својот уникатен алгоритам заснован на магнетни полиња во комбинација со интуитивен интерфејс ја прават оваа програма издвоена од толпата. Без разлика дали создава фотографии или анимации, оваа алатка дава бескрајни можности кога станува збор за ослободување на нечиј уметнички потенцијал!

Целосни спецификации
Издавач Escape Motions
Страница на издавачи http://www.escapemotions.com
Датум на издавање 2020-06-23
Датум на додавање 2020-06-23
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за анимација
Верзија 2.1.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 354

Comments:

Најпопуларни