Unlox for Mac

Unlox for Mac 3.0.4

Опис

Unlox за Mac е безбедносен софтвер кој ви овозможува да го отклучите вашиот Mac со отпечаток од прст, зглоб, а сега дури и со лицето. Тоа е прекрасен редизајн на оригиналната и најдобра апликација за отклучување на вашиот Mac - MacID. Unlox е повторно изграден во Swift за убавина, брзина и сигурност. Целосно е компатибилен и оптимизиран за Face ID на iPhone X.

Со Unlox, можете лесно да го отклучите вашиот Mac без да внесувате лозинка секогаш кога сакате да пристапите до него. Ова го прави поудобно и побезбедно од традиционалните методи за автентикација базирани на лозинка.

Една од најиновативните карактеристики на Unlox е Допрете за отклучување. Оваа функција ви овозможува да го отклучите вашиот Mac со допирање на приспособена шема на допир во вашиот Magic Trackpad или Magic Mouse. Оваа функција е ексклузивна за Unlox и со користење на кој било друг метод ќе се чувствува како вашиот Mac да е скршен без него.

Unlox нуди и неколку други функции што го прават одличен избор за обезбедување на вашиот Mac:

1) Proximity Lock: со овозможена оваа функција, кога ќе се оддалечите од компјутерот со отклучен екран, Unlox автоматски ќе го заклучи екранот по одредено време.

2) Додаток: виџетот обезбедува брз пристап до сите основни функции на Unlox директно од Центарот за известувања на macOS.

3) Повеќе уреди: можете да користите повеќе уреди со еден клуч за лиценца за секој во семејството да ужива во брзо и безбедно отклучување на своите компјутери.

4) Приспособување: можете да приспособите различни аспекти за тоа како функционира Unlox, како што се поставување различни шеми на допир или прилагодување на поставките за заклучување близина според личните преференци.

5) Безбедност: Целата комуникација помеѓу уредите користи индустриски стандардни протоколи за шифрирање кои обезбедуваат максимална безбедност додека го користите овој софтвер.

Како заклучок, ако барате лесен за употреба, но многу безбеден начин за брзо отклучување на вашиот компјутер без да морате да внесувате лозинки секој пат, тогаш не гледајте подалеку од Unlox! Со својата иновативна функција „Допрете за отклучување“ заедно со многу други корисни функции, како што е поддршката за заклучување близина и виџети, го прават овој софтвер да се издвојува меѓу другите достапни на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач Kane Cheshire
Страница на издавачи http://macid.co/
Датум на издавање 2020-06-23
Датум на додавање 2020-06-23
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 3.0.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена $3.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 85

Comments:

Најпопуларни