Fracture for Mac

Fracture for Mac 1.8

Mac / Stick Software / 13415 / Целосни спецификации
Опис

Фрактура за Mac - зачудувачки екран кој црта фрактални слики

Ако барате заштитник на екранот кој е и убав и воодушевувачки, не гледајте подалеку од Fracture за Mac. Овој софтвер црта фрактални слики, кои се создадени од математички формули и често имаат сложени обрасци и бои кои се навистина зачудувачки за гледање.

Со Фрактура, можете да уживате во широк спектар на различни видови фрактали. Без разлика дали претпочитате сетови Mandelbrot или Julia, или нешто сосема друго, овој скринсејвер ве опфати. И со неговите високо конфигурабилни поставки, можете да го прилагодите изгледот на вашите фрактали за совршено да одговараат на вашите преференции.

Една од најдобрите работи за Fracture е тоа што е свесен за мултипроцесорски и мултимонитори. Ова значи дека целосно ја користи моќта на вашиот Mac за да создаде уште посложени и детални фрактални слики. И ако имате поставени повеќе монитори, секој од нив ќе прикаже своја уникатна фрактална слика - што го прави овој заштитник на екранот одличен начин да ги покажете способностите на вашиот компјутер.

Значи, ако барате заштитник на екранот кој е и визуелно зачудувачки и многу приспособлив, не заборавајте да го проверите Fracture for Mac денес!

Целосни спецификации
Издавач Stick Software
Страница на издавачи http://www.sticksoftware.com
Датум на издавање 2015-01-23
Датум на додавање 2015-01-23
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Скринсејвери
Верзија 1.8
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13415

Comments:

Најпопуларни