Seavus Project Viewer for Mac

Seavus Project Viewer for Mac 1.7.0

Опис

Seavus Project Viewer за Mac е моќен деловен софтвер кој им овозможува на членовите на проектот можност да отвораат и прегледуваат датотеки на Microsoft Project (датотеки.mpp) без потреба од Microsoft Project. Овој софтвер е специјално дизајниран за членови на проектот кои треба само да ги гледаат плановите на проектот и нуди целосен прегледувач за Microsoft Project.

Со Seavus Project Viewer, можете да ја преземете контролата врз вашите проекти и да ги зголемите процесите на извршување, контрола и следење на вашиот проект со обезбедување на истите информации на сите корисници вклучени во проектот. Овој софтвер ви овозможува да ги следите плановите на вашиот проект користејќи различни прикази, како што се приказ на графикон Gantt, приказ на лист со задачи, преглед на лист со ресурси, преглед на Планер на тим (достапен како купување во апликација), табели за задачи и ресурси, филтри за задачи и ресурси, форматирање временски размери , Подреди задача и ресурси.

Покрај овие функции, Seavus Project Viewer нуди и можности за печатење (достапно како купување во апликација). Со оваа одлика можете лесно да ги испечатите вашите проекти или да ги споделите со други во печатена форма.

Една од клучните придобивки на Seavus Project Viewer е неговата способност да прикажува информации за проектот и прегледи со 100% точност. Ги прикажува истите погледи на проектот како што проект менаџерот ги создал во Microsoft Project. Ова значи дека сите членови на тимот ќе имаат пристап до точни информации за нивните задачи што ќе им помогнат да останат на вистинскиот пат во текот на целото времетраење на нивните проекти.

Seavus Project Viewer ги поддржува сите. mpp-датотеки создадени во било кои изданија на Microsoft Project, вклучувајќи ги Microsoft Project 2010 и Microsoft Project 2013. Ова значи дека без разлика која верзија на MS Office ја користите или која верзија била користена од вашите колеги или клиенти – Seavus ве покрива!

Корисничкиот интерфејс на Seavus е интуитивен што му овозможува на секој што претходно работел со MS Office брзо да започне со користење на овој софтвер. Интерфејсот вклучува познати икони како што се Зачувај како…, Преглед на печатење…, итн., што им олеснува на корисниците кои веќе се запознаени со производите на MS Office како Word или Excel.

Друга одлична карактеристика што ја нуди Seavus е неговата способност беспрекорно да се интегрира во други апликации како што се клиентите за е-пошта како Outlook или Apple Mail. Со оваа интеграција, корисниците можат лесно да испраќаат е-пошта што содржат прилози директно од Seavus без да мора да се префрлаат помеѓу апликациите.

Генерално, ако барате прифатливо решение кое обезбедува целосни можности за гледање на MS Projects, тогаш не гледајте подалеку од Seavus! Лесниот за користење интерфејс во комбинација со неговите моќни карактеристики го прави идеален избор за бизниси кои сакаат да ја подобрат својата продуктивност додека ги одржуваат трошоците ниски!

Целосни спецификации
Издавач Seavus
Страница на издавачи http://www.seavus.com
Датум на издавање 2015-01-29
Датум на додавање 2015-01-29
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 1.7.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена $9.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 38

Comments:

Најпопуларни