Apple Lexmark Printer Drivers for Mac

Apple Lexmark Printer Drivers for Mac 3.0

Опис

Ако сте корисник на Mac и поседувате печатач Lexmark, тогаш знаете колку е важно да ги инсталирате вистинските драјвери. Без нив, вашиот печатач нема да работи правилно и ќе останете со фрустрирачко искуство. Тука влегуваат драјверите за печатач на Apple Lexmark за Mac.

Ова преземање софтвер го вклучува најновиот софтвер за печатење и скенирање на Lexmark за OS X Mavericks, OS X Mountain Lion, OS X Lion и Mac OS X v10.6 Snow Leopard. Дизајниран е да ви го олесни ставањето во функција на печатачот Lexmark на вашиот Mac компјутер.

Една од одличните работи за овој софтвер е тоа што е оптимизиран специјално за компјутерите на Apple. Тоа значи дека работи беспрекорно со вашиот оперативен систем, обезбедувајќи сигурни перформанси секогаш кога го користите.

Но, што точно прави овој софтвер? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

- Печатење: со инсталирани драјвери за печатачи на Apple Lexmark за Mac на вашиот компјутер, ќе можете да печатите документи од која било апликација што поддржува печатење. Без разлика дали работите во Pages или Microsoft Word, овој софтвер ќе се погрижи вашите документи да изгледаат јасни и јасни.

- Скенирање: Покрај можностите за печатење, овој софтвер вклучува и функционалност за скенирање. Можете да го користите вашиот печатач Lexmark како скенер за дигитализирање документи или фотографии директно од вашиот компјутер.

- Лесна инсталација: Инсталирањето драјвери понекогаш може да биде проблем, но не со драјверите за печатач на Apple Lexmark за Mac. Процесот на инсталација е јасен и лесен за следење, па дури и ако не сте технолошки познавања; инсталирањето на овие драјвери нема да биде никаков проблем!

- Компатибилност: Овој пакет на драјвери поддржува неколку различни верзии на macOS, вклучувајќи Mavericks (10.9), Mountain Lion (10.8), Lion (10.7) како и Snow Leopard (10.6). Значи, без разлика која верзија на macOS ја користите; овие возачи ќе работат совршено добро!

Севкупно, ако поседувате печатач Lexmark и сакате да се осигурате дека тој работи беспрекорно со вашиот Mac компјутер, тогаш преземањето на драјвери за печатачи на Apple Lexmark за Mac е апсолутно задолжително! Обезбедува сигурна изведба секој пат додека се уверува дека сите функции се достапни без никакви проблеми!

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2015-01-30
Датум на додавање 2015-01-30
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за печатачи
Верзија 3.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14932

Comments:

Најпопуларни