iPlay for Mac

iPlay for Mac 1.1.3

Опис

iPlay за Mac: Врвен музички плеер

Дали сте уморни од користење на незгодни и комплицирани музички плеери? Дали сакате музички плеер кој е едноставен, компактен и лесен за користење? Не гледајте подалеку од iPlay за Mac! Овој софтвер за MP3 и аудио е музичкиот плеер што отсекогаш сте го посакувале. Со својот елегантен дизајн и интуитивен интерфејс, iPlay ви овозможува да ги доживеете вашите омилени мелодии на сосема нов начин.

Карактеристики на iPlay:

Репродуцира музика од вашата iTunes библиотека

Една од најдобрите работи за iPlay е тоа што беспрекорно се интегрира со вашата iTunes библиотека. Можете лесно да пристапите до сите ваши омилени плејлисти, изведувачи, песни или албуми без да морате да се префрлате помеѓу различни апликации. Едноставно отворете го iPlay и почнете да слушате!

Универзално пребарување

Друга одлична карактеристика на iPlay е неговата вградена универзална функција за пребарување. Со оваа функција, можете брзо да најдете што било во вашата библиотека со внесување клучни зборови или фрази. Без разлика дали барате одреден наслов на песна или име на изведувач, iPlay го олеснува наоѓањето на она што го барате.

Елегантен дизајн

Дизајнот на iPlay е модерен и минималистички. Се одликува со чист интерфејс со големи сликички од уметничките албуми што го олеснуваат прелистувањето низ вашата библиотека. Контролите на плеерот се исто така едноставни и интуитивни - само кликнете на репродукција/пауза или прескокнете ги копчињата напред/назад по потреба.

Фактор на компактна форма

Една од најистакнатите карактеристики на iPlay е неговата мала големина - зафаќа многу малку простор на вашиот десктоп додека сè уште ја обезбедува целата функционалност што ви треба од музичкиот плеер.

Приспособливи поставки

iPlay нуди и приспособливи поставки за корисниците да можат да го прилагодат своето слушање според нивните преференции. На пример, корисниците можат да ја приспособат брзината на репродукција или да избираат помеѓу различни мемории за еквилајзер во зависност од нивното расположение.

Компатибилност со повеќе аудио формати

Покрај репродукцијата на MP3-датотеки од библиотеките на iTunes, iPlayer поддржува и други популарни аудио формати како FLAC и WAV-датотеки, што значи дека корисниците имаат повеќе опции кога станува збор за репродукција на нивните омилени песни.

Зошто да изберете iPlayer?

Има многу причини зошто веруваме дека iPlayer се издвојува меѓу другите музички плеери достапни денес:

- Едноставен, но моќен: за разлика од некои други надуени медиа плеери таму (нема да именуваме имиња), ние го дизајниравме нашиот софтвер со едноставност на ум.

- Беспрекорна интеграција: Знаеме колку е важно медиумските библиотеки на нашите корисници да бидат достапни преку повеќе уреди, така што се погриживме нашиот софтвер да работи беспрекорно со екосистемот на Apple.

- Приспособливи поставки: разбираме дека секој има уникатни преференции кога станува збор за тоа како слуша, така што нудиме приспособливи поставки како прилагодување на брзината на репродукција.

- Компатибилност со повеќе аудио формати: Нашиот софтвер поддржува не само MP3, туку и FLAC и WAV датотеки што значи повеќе опции при репродукција на песни!

Заклучок

Ако барате лесен за употреба, но моќен музички плеер за Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од Iplay! Со својот елегантен дизајн и интуитивен интерфејс во комбинација со беспрекорна интеграција во екосистемот на Apple, плус компатибилност со различни аудио формати, вклучувајќи FLAC и WAV-датотеки - оваа апликација има сè што може да се побара од производ со MP3 и аудио софтвер!

Целосни спецификации
Издавач smartieAnts
Страница на издавачи
Датум на издавање 2015-02-08
Датум на додавање 2015-02-08
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.1.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена $4.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 35

Comments:

Најпопуларни