Hide My IP for Mac

Hide My IP for Mac 6.0.57

Mac / My Privacy Tools / 1069 / Целосни спецификации
Опис

Hide My IP за Mac е моќен безбедносен софтвер кој ви овозможува да пристапите до блокираната содржина и да ја заштитите вашата IP адреса. Со само еден клик на копче, можете да уживате во приватно сурфање на веб со безбедна OpenVPN технологија. Овој софтвер обезбедува шифрирање од крај до крај и приватност помеѓу вашиот Mac и која било веб-локација или онлајн услуга.

Ако барате начин да го заштитите вашиот интернет сообраќај, да ја заобиколите цензурата и да ја скриете вашата IP адреса, тогаш Hide My IP за Mac е совршено решение. Тој нуди илјадници IP адреси за избор на повеќе од 60 локации ширум светот. Ова значи дека можете лесно да пристапите до видеата на YouTube, да го деблокирате Facebook и да гледате видеа на Netflix и Hulu без никакви ограничувања.

Една од најдобрите работи за Hide My IP за Mac е неговите напредни функции како што се Отфрли список на IP и автоматска ротација на IP. Овие карактеристики гарантираат дека вашите онлајн активности остануваат целосно анонимни со постојано менување на вашата IP адреса во редовни интервали.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со сите главни прелистувачи како што се Safari, Chrome и FireFox. Не треба да се грижите за префрлување помеѓу различни прелистувачи само за да го користите овој софтвер.

Со Hide My IP за Mac инсталиран на вашиот компјутер, можете да бидете сигурни дека сите ваши онлајн активности се целосно безбедни и приватни. Без разлика дали прелистувате на веб или стримувате видеа онлајн, овој софтвер гарантира дека никој не може да следи или следи што правите.

Значи, ако сакате да уживате во целосна анонимност додека прелистувате на интернет или пристапувате до блокирани содржини од каде било во светот, тогаш преземете ја Hide My IP за Mac денес! Можете да го пробате бесплатно пред да одлучите дали е во право за вас.

Целосни спецификации
Издавач My Privacy Tools
Страница на издавачи https://www.hide-my-ip.com/
Датум на издавање 2015-02-28
Датум на додавање 2015-02-28
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 6.0.57
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1069

Comments:

Најпопуларни