Microsoft OneDrive for Mac

Microsoft OneDrive for Mac 17.3.4724

Опис

Microsoft OneDrive за Mac е моќен интернет софтвер кој ви овозможува лесно пристап до вашиот OneDrive од вашиот Mac. Порано познат како SkyDrive, овој софтвер е дизајниран да ви го олесни синхронизирањето на сите важни датотеки помеѓу вашите компјутери и OneDrive.com. Со Microsoft OneDrive за Mac, можете лесно да пристапите до сите ваши датотеки буквално од каде било.

Една од клучните карактеристики на Microsoft OneDrive за Mac е неговата способност да креира папка на вашиот компјутер што автоматски се синхронизира со услугата за складирање базирана на облак. Ова значи дека сè што ќе ставите во оваа папка ќе се чува синхронизирано помеѓу сите ваши компјутери (Mac или PC) и OneDrive.com. Секогаш кога додавате, менувате или бришете датотеки на една локација, сите други локации ќе се ажурираат.

Со Microsoft OneDrive за Mac, пристапот и организирањето на вашите датотеки никогаш не било полесно. Можете брзо да додавате нови датотеки во OneDrive со влечење во одредената папка на вашиот компјутер. Дополнително, организирањето и управувањето со папките во апликацијата е исто толку едноставно како што би било со која било друга папка на вашиот компјутер.

Друга одлична карактеристика на Microsoft OneDrive за Mac е неговата способност да избира кои папки во апликацијата се синхронизираат со одредени уреди. Ова им овозможува на корисниците да го прилагодат своето искуство врз основа на нивните индивидуални потреби и преференции.

Ако претходно сте ја инсталирале Skydrive апликацијата на вашиот уред, важно е да ја отстраните пред да го инсталирате Microsoft Onedrive за Mac за да не предизвикате конфликти помеѓу двете апликации.

Како заклучок, ако барате лесен начин за пристап и управување со сите ваши важни датотеки на повеќе уреди, тогаш не гледајте подалеку од Microsoft Onedrive за Mac! Со својот интуитивен интерфејс и моќните способности за синхронизација, овој интернет софтвер го олеснува управувањето со датотеки!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2015-03-07
Датум на додавање 2015-03-07
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 17.3.4724
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 1706

Comments:

Најпопуларни