Intego VirusBarrier X9 for Mac

Intego VirusBarrier X9 for Mac 10.9.26

Опис

Intego VirusBarrier X9 за Mac е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува сеопфатна заштита од зголемениот број закани од малициозен софтвер насочени кон Mac. Со своите напредни функции и врвна технологија, овој софтвер гарантира дека вашиот Mac останува безбеден и безбеден од сите видови на малициозни напади.

Како што сите знаеме, интернетот е полн со закани кои можат да им наштетат на нашите уреди и да ги украдат нашите лични информации. Злонамерниот софтвер, вирусите, тројанските коњи и другите видови на малициозен софтвер постојано се развиваат за да станат пософистицирани и потешки за откривање. Ова е местото каде што доаѓа Intego VirusBarrier X9 - тој обезбедува деноноќна заштита од овие закани за да можете да го користите вашиот Mac со мир на умот.

Една од клучните карактеристики на Intego VirusBarrier X9 е неговата способност да открива вируси, малициозен софтвер, тројански коњи и други видови закани. Ги скенира датотеките секогаш кога им се пристапува на вашиот компјутер или iOS уред за да се осигура дека нема заразени датотеки. Ова значи дека можете да прелистувате на веб или да преземате датотеки без да се грижите дека ќе се заразите со малициозен софтвер.

Друга одлична карактеристика на Intego VirusBarrier X9 е неговиот систем за автоматско ажурирање. Софтверот редовно проверува дали има ажурирања за да се осигура дека сте заштитени од најновите закани за Mac, како и од кој било малициозен софтвер базиран на Windows. Ова значи дека дури и ако се појават нови вируси или малициозен софтвер во иднина, веднаш ќе бидете заштитени од нив.

Intego VirusBarrier X9 не само што го заштитува вашиот Mac од постоечки закани, туку ги открива и сите познати малициозен софтвер базиран на компјутер за да не ги ширите заразените датотеки на пријателите или колегите кои користат машини со Windows. Оваа функција гарантира дека целата ваша мрежа останува безбедна од какви било потенцијални инфекции.

Една област каде што многу луѓе ја занемаруваат нивната безбедност се нивните уреди со iOS, како што се iPhone или iPad, кои можат да дејствуваат како порта за пренос на заразени датотеки на нивните компјутери или лаптопи што работат на оперативните системи macOS или Windows. Меѓутоа, со инсталиран Intego VirusBarrier X9 на вашиот компјутер, тој ќе ги скенира уредите со iOS секогаш кога ќе се приклучат на него, осигурувајќи дека нема заразена датотека да помине на машините со macOS или Windows поврзани во истата мрежа.

Како заклучок, ако сакате целосен мир на умот кога го користите вашиот Mac, тогаш не гледајте подалеку од Intego VirusBarrier X9 за сеопфатна заштита од сите видови ризици за безбедност на интернет, вклучувајќи вируси и малициозен софтвер итн. Нејзините напредни функции како автоматско ажурирање и способности за скенирање бидете сигурни дека дури и ако се појави нов вирус/малициозен софтвер во иднина, тогаш и корисниците ќе останат заштитени во секое време!

Целосни спецификации
Издавач Intego
Страница на издавачи http://www.intego.com
Датум на издавање 2020-06-24
Датум на додавање 2020-06-24
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 10.9.26
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 91238

Comments:

Најпопуларни