SyncMate for Mac

SyncMate for Mac 8.1

Mac / Eltima Software / 47411 / Целосни спецификации
Опис

SyncMate за Mac е моќен комунален софтвер кој ви овозможува да синхронизирате податоци помеѓу вашиот Mac и различни уреди и сметки. Без разлика дали сакате да ги синхронизирате вашите контакти, календар, слики, видеа, музика или дури и текстуални пораки, SyncMate ве покрива.

Со бесплатното издание на SyncMate, можете лесно да ги синхронизирате вашите контакти и календар помеѓу вашиот Mac и поддржаните уреди/сметки. Дополнително, бесплатното издание исто така ви овозможува да читате пораки од Android и iOS директно на вашиот Mac.

Меѓутоа, ако барате понапредни опции за синхронизација, како што се синхронизирање слики, видеа, музика или дури и одделни папки помеѓу вашиот Mac и поддржаните уреди/сметки, тогаш Експертското издание на SyncMate е она што ви треба. Експертското издание нуди и опција за автоматска синхронизација која ви овозможува да поставите различни параметри за автоматска синхронизација за кој било од поддржаните уреди.

Една од најимпресивните карактеристики на SyncMate Expert е неговата способност да креира резервно решение со еден клик што ги чува сите ваши лични податоци безбедни. Ова значи дека во случај нешто да тргне наопаку со некој од вашите синхронизирани уреди/сметки; сè што е потребно е еден клик за да се врати сè во нормала.

Друга одлична карактеристика што ја нуди SyncMate Expert е неговата способност да конвертира видеа во различни формати како AVI, MPG MP4 WMV ASF 3GP пред да ги синхронизира на уред. Слично, аудио датотеките може да се конвертираат во MP3 или WAV формат пред да се синхронизираат на уред.

Синхронизацијата со SyncMate може да се направи преку USB Wi-Fi Bluetooth или Ethernet во зависност од синхронизираниот уред/сметка. Ова им олеснува на корисниците кои претпочитаат различни методи на поврзување кога ги синхронизираат нивните податоци на повеќе платформи.

Генерално, ако барате ефикасен начин да ги чувате сите ваши лични податоци синхронизирани на повеќе платформи, тогаш не гледајте подалеку од SyncMate за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Eltima Software
Страница на издавачи http://www.eltima.com/
Датум на издавање 2020-06-24
Датум на додавање 2020-06-24
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 8.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 47411

Comments:

Најпопуларни