Transloader for Mac

Transloader for Mac 2.1

Mac / Eternal Storms Software / 63 / Целосни спецификации
Опис

Transloader за Mac: Крајното решение за беспрекорно преземање

Дали сте уморни од маката за префрлање датотеки од вашиот iOS уред на вашиот Mac? Дали сакате беспрекорно решение што ви овозможува да преземате URL-адреси од вашиот iPhone, iPad или iPod touch на вашиот Mac преку iCloud? Не гледајте подалеку од Transloader за Mac!

Transloader е совршен пандан на потребната апликација за iOS Transloader, достапна бесплатно на iOS App Store. Со овој моќен софтвер, можете лесно да додавате URL-адреси на секаков вид датотека во Transloader на вашиот iPhone, iPad или iPod touch и тој ќе ги синхронизира со вашиот Mac за преземање.

Замислете да наидете на демо на нова апликација на вашиот iPhone и да сакате да ја преземете на вашиот Mac. Со Transloader, сè што треба да направите е да ја залепите врската во апликацијата на вашиот iOS уред и таа ќе се синхронизира директно со овој неверојатен софтвер. Кога повторно ќе се вратите пред компјутерот, датотеката ќе биде преземена и подготвена за употреба.

Но, што го прави Transloader да се издвојува од другите решенија за преземање? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Беспрекорна интеграција со iCloud

Transloader го користи iCloud како основа, овозможувајќи беспрекорна интеграција помеѓу уредите. Се што ви треба е iCloud сметка на двата уреди (достапна бесплатно од Apple) и за се друго се грижи автоматски.

Лесен за употреба интерфејс

Интерфејсот на Transloader е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста. Лесно е за користење дури и ако не сте технолошки такт! Можете брзо да додавате URL-адреси со нивно копирање во апликацијата или со користење на функционалноста за влечење и спуштање.

Брзи преземања

Со поддршка за повеќе врски по преземање, Transloader обезбедува брзо преземање секој пат. Нема да морате да чекате долго пред да уживате во која било содржина што сте ја презеле!

Прилагодливи поставки

Transloader нуди приспособливи поставки за корисниците да можат да го прилагодат своето искуство според нивните преференции. На пример, корисниците можат да изберат каде сакаат нивните преземања да се зачуваат или да поставуваат известувања кога преземањата ќе завршат.

Компатибилност со различни типови датотеки

Без разлика дали се работи за видеа, музички датотеки или документи - Transloader поддржува различни типови на датотеки, така што корисниците можат да уживаат во преземањето на содржината што ја сакаат без никакви ограничувања.

Во заклучок:

Ако непреченото преземање помеѓу уредите е она што го барате, тогаш не гледајте подалеку од TransLoader! Овој моќен софтвер нуди брзи преземања додека е лесен за користење благодарение на неговиот едноставен дизајн на интерфејс кој го прави брзо и лесно додавањето URL-адреси; плус приспособливите поставки овозможуваат приспособување на искуства според индивидуалните преференции како на пример каде треба да се зачуваат датотеките откако ќе се преземат итн. Па зошто да чекате? Започнете денес!

Целосни спецификации
Издавач Eternal Storms Software
Страница на издавачи http://www.eternalstorms.at
Датум на издавање 2015-03-14
Датум на додавање 2015-03-14
Категорија Прелистувачи
Под категорија Други додатоци и додатоци на прелистувачи
Верзија 2.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена $5.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 63

Comments:

Најпопуларни