MusiMoods Playlist Creator (Free Version) for Mac

MusiMoods Playlist Creator (Free Version) for Mac 1.0

Mac / Veenix Technologies / 902 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од слушање на истата стара плејлиста секој ден? Дали сакате да креирате персонализирана плејлиста што одговара на вашето расположение и активност? Не гледајте подалеку од MusiMoods Playlist Creator, врвниот софтвер за забава за корисниците на Mac.

MusiMoods е прекрасен и софистициран, но лесен за користење, создавач на плејлисти и музички плеер базиран на расположение и активности. Со овој софтвер, можете да креирате приспособени листи за репродукција што одговараат на вашето моментално расположение или активност. Без разлика дали вежбате во теретана или се релаксирате дома, MusiMoods ве покрива.

Најдобриот дел за MusiMoods е неговата едноставност. Не ви треба никакво техничко знаење за да го користите овој софтвер. Едноставно додадете ја вашата музичка библиотека во програмата и изберете расположение од дадената листа. Програмата автоматски ќе генерира плејлиста врз основа на вашиот избор.

Но, тоа не е се! Можете да ја усовршите вашата плејлиста уште повеќе со избирање на одреден жанр или индивидуална мелодија. Ако има една песна особено што го поставува тонот за вашето посакувано расположение или активност, едноставно кликнете на копчето „Креирај плејлиста од мелодија“ и дозволете МузиМудс да ја направи својата магија.

Со бесплатната верзија на MusiMoods (FV), уживајте во сите овие функции без да потрошите пара! Оваа целосно функционална бесплатна верзија поддржува до 1.000 мелодии - приближно 100 ЦД-а за музика - за да можете да уживате со часови непрекинато уживање при слушањето.

Па зошто да чекаме? Преземете го MusiMoods денес и почнете да создавате персонализирани плејлисти што одговараат на секое ваше расположение и активност!

Целосни спецификации
Издавач Veenix Technologies
Страница на издавачи http://www.veenix.com
Датум на издавање 2015-03-20
Датум на додавање 2015-03-20
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 902

Comments:

Најпопуларни