SimblPluginsForTwitter for Mac

SimblPluginsForTwitter for Mac 1.5

Опис

SimblPluginsForTwitter за Mac е моќен комуникациски софтвер кој ја проширува функционалноста на Twitter со додавање на преглед на медиуми за различни услуги за слики. Со овој софтвер, корисниците можат лесно да прегледуваат и споделуваат слики од популарни сервиси како campl.us, dermandar.com(pnr.ma), gyazo.com, img.ly, imgur.com, instagram.com, miil.me, movapic .com, moby.to, mstr.in, photozou.jp и twitpic.com.

Овој софтвер е дизајниран да го подобри корисничкото искуство на Twitter преку обезбедување на беспрекорна интеграција со овие услуги за слики. Корисниците сега можат да ги прегледуваат сликите директно во нивниот Twitter feed без да мора да кликнуваат на надворешни врски или да отвораат нови јазичиња. Ова заштедува време и го олеснува прелистувањето низ твитови кои содржат слики.

SimblPluginsForTwitter за Mac е лесен за инсталирање и користење. Откако ќе се инсталираат, корисниците можат едноставно да лебдат над слика во нивниот Twitter feed за да видат преглед на сликата. Тие исто така можат да кликнат на прегледот за да ја видат сликата со целосна големина во нов прозорец или таб.

Една од клучните придобивки на SimblPluginsForTwitter за Mac е неговата компатибилност со повеќе услуги за слики. Корисниците повеќе не треба да се грижат дали ќе пропуштат важни слики бидејќи се хостирани на различна услуга од онаа на која се навикнати да ја користат. Овој софтвер ги поддржува сите главни услуги за хостирање слики што ги користат корисниците на Твитер денес.

Покрај неговите можности за преглед на медиуми, SimblPluginsForTwitter за Mac нуди и други корисни функции како што се скратување на URL-то и распоред на твитови. Овие функции им олеснуваат на корисниците да управуваат со нивните сметки на Твитер и да останат организирани.

Скратувањето на URL-то им овозможува на корисниците да ги скратат долгите URL-адреси на пократки што заземаат помалку простор во твитовите. Ова им олеснува да вклучат линкови во нивните твитови без да ја надминат границата од 280 знаци наметната од Твитер.

Распоредот на твитови им овозможува на корисниците да закажуваат твитови пред време за да можат да бидат објавени во одредено време во текот на денот или неделата. Оваа одлика е особено корисна за бизниси или поединци кои сакаат да одржат активно присуство на социјалните медиуми, но можеби немаат време за време на редовното работно време.

Генерално, SimblPluginsForTwitter за Mac е суштинска алатка за секој кој редовно го користи Twitter и сака подобрено корисничко искуство со додадена функционалност надвор од она што е природно достапно во самиот Twitter.

Клучни карактеристики:

- Преглед на медиуми: прегледувајте ги прегледите на сликите од популарните хостинг страници директно во вашиот твитер довод.

- Услуги за повеќе слики: Ги поддржува сите главни хостинг страници што ги користи Твитер.

- Скратување на URL: Скратете ги долгите URL-адреси на пократки што заземаат помалку простор во твитовите.

- Распоред на твитови: закажете ги вашите твитови пред време за да не пропуштите да објавувате во време на шпиц.

- Лесна инсталација и употреба: Едноставен процес на инсталација и лесен за користење интерфејс.

Системски барања:

Mac OS X 10.x

Заклучок:

Ако барате начини да го подобрите вашето искуство со користење на Твитер, тогаш не гледајте подалеку од SimblPluginsForTwitter! Со својата способност да додава прегледи на медиуми од повеќе веб-локации за хостирање, заедно со карактеристиките за скратување на URL и распоред на твитови, оваа апликација има сè што ви треба за да го направи управувањето со вашата сметка поефикасно, а истовремено да ја подобри и целокупната употребливост!

Целосни спецификации
Издавач Norio Nomura
Страница на издавачи https://github.com/norio-nomura/EasySIMBL
Датум на издавање 2015-03-22
Датум на додавање 2015-03-22
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 1.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања SIMBL or EasySIMBL
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни