TimeMachineEditor for Mac

TimeMachineEditor for Mac 5.1.5

Mac / Time Software / 31319 / Целосни спецификации
Опис

TimeMachineEditor за Mac: Крајното резервно решение

Дали сте уморни од резервните копии на Time Machine кои ја прекинуваат вашата работа или го забавуваат вашиот компјутер? Дали сакате да ги приспособите интервалите за резервни копии за подобро да одговараат на вашите потреби? Не гледајте подалеку од TimeMachineEditor за Mac, врвното резервно решение.

TimeMachineEditor е моќна алатка за подобрување на работната површина која ви овозможува да го промените интервалот од еден час на резервните копии на Time Machine. Со овој софтвер, можете да ги приспособите интервалите за резервна копија да се случуваат дневно, неделно или месечно. Ова значи дека можете да закажете резервни копии во моменти кога тие нема да ви пречат во работата или да го забават вашиот компјутер.

Една од најдобрите работи за TimeMachineEditor е тоа што воопшто не ги менува постоечките системски датотеки. Наместо тоа, тој се справува со сопственото закажување за да активира резервни копии на Time Machine кога сакате да се појават. Ова значи дека нема ризик од оштетување на важни системски датотеки или предизвикување други проблеми со вашиот компјутер.

Со TimeMachineEditor, правењето резервна копија на вашите податоци никогаш не било полесно. Можете да поставите приспособени распореди за секоја поединечна папка на вашиот компјутер, па дури и да исклучите целосно резервна копија на одредени папки. Ова ниво на прилагодување осигурува дека се прави резервна копија само на најважните податоци и заштедува вреден простор за складирање на надворешните хард дискови.

Друга одлична карактеристика на TimeMachineEditor е неговата способност да работи во заднина без да зазема премногу моќ на процесорот или употреба на меморија. Ова значи дека нема да ги успори другите апликации што се извршуваат на вашиот компјутер, а сепак да се погрижи сите потребни резервни копии да се завршат навремено.

Покрај моќните способности за резервна копија, TimeMachineEditor нуди и кориснички интерфејс со лесни за користење контроли и поставки. Не ви е потребна никаква техничка експертиза за да го користите овој софтвер - едноставно инсталирајте го и почнете да ги прилагодувате вашите распореди за резервни копии веднаш!

Генерално, ако барате лесно за користење, но моќно резервно решение за Mac компјутери, не гледајте подалеку од TimeMachineEditor. Со своите приспособливи опции за закажување, ефикасна работа во заднина и кориснички интерфејс, овој софтвер е врвната алатка за чување на вашите податоци безбедни и безбедни. Пробајте го денес и уверете се зошто TimeMachineEditor е најдоброто резервно решение на пазарот!

Целосни спецификации
Издавач Time Software
Страница на издавачи http://timesoftware.free.fr/
Датум на издавање 2020-09-11
Датум на додавање 2020-09-11
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за измени
Верзија 5.1.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free
Преземања неделно 13
Вкупно преземања 31319

Comments:

Најпопуларни