Uploader for Instagram - post pictures to Instagram for Mac

Uploader for Instagram - post pictures to Instagram for Mac 1.0

Опис

Дали сте уморни од тоа да морате да ги префрлате вашите слики од вашиот Mac на вашиот телефон само за да ги објавите на Instagram? Не гледајте подалеку од Uploader за Instagram - првата и единствена апликација на App Store што ви овозможува да прикачувате слики директно од вашиот Mac!

Со Uploader за Instagram, споделувањето слики со натписи никогаш не било полесно. Едноставно кликнете со десното копче на сликата што сакате да ја споделите и изберете „Сподели на Инстаграм“ од паѓачкото мени. Тоа е толку едноставно! Нема повеќе да префрлате датотеки или да си испраќате слики по е-пошта.

Но, тоа не е сè - Uploader за Instagram вклучува и 47 фото ефекти бесплатно! Додадете малку дополнителен вкус на вашите фотографии пред да ги споделите со пријателите и следбениците. И ако немате подготвена слика, нема проблем - користете ја камерата iSight за да направите брза фотографија и директно да ја поставите.

Објавите поддржани со емотикони се исто така достапни со Uploader за Instagram, што ви овозможува да додадете одредена личност и забава во вашите натписи. И за разлика од другите апликации, нема потреба да се сечат слики од пејзаж пред да се прикачат - поддржани се прикачувања со оригинална резолуција и големина.

Не дозволувајте да бидете подалеку од вашиот телефон повеќе да ја задржувате играта на социјалните мрежи. Со Uploader за Instagram, лесно споделувајте слики (со натписи!) директно од лентата со мени на вашиот Mac. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Anobot LLC
Страница на издавачи http://anobot.uservoice.com
Датум на издавање 2015-03-24
Датум на додавање 2015-03-24
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер за социјално вмрежување
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена $4.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 896

Comments:

Најпопуларни