Core Animator for Mac

Core Animator for Mac 1.0.5

Опис

Core Animator за Mac - врвна алатка за анимација за програмери

Дали сте програмер кој бара да додаде прекрасни анимации на вашите апликации? Не гледајте подалеку од Core Animator за Mac. Овој моќен софтвер ви дава едноставни визуелни алатки за создавање прекрасни анимации, без потреба од сложено кодирање.

Со Core Animator, можете да се фокусирате на оживување на вашите апликации со привлечни анимации што ќе ги воодушеват вашите корисници. И најдобриот дел? Ние ќе се грижиме за кодот Swift или Obj-C за вас, за да можете да поминувате повеќе време за создавање и помалку време за кодирање.

Без разлика дали сте искусен развивач или штотуку почнувате, Core Animator е дизајниран да ја направи анимацијата лесна и достапна. Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики, секој може да креира анимации со професионален квалитет за кратко време.

Па зошто да изберете Core Animator наместо други алатки за анимација? Еве само неколку причини:

- Едноставни визуелни алатки: со лесниот за користење интерфејс на Core Animator, создавањето зачудувачки анимации никогаш не било полесно. Едноставно влечете и пуштете ги елементите на платното и започнете со анимирање.

- Матични рамки: Вашите креации ќе работат прекрасно со користење на природните рамки на Apple, обезбедувајќи непречено извршување на кој било уред.

- Функции за заштеда на време: од автоматско кадрирање на клучеви до шаблони за повеќекратна употреба, Core Animator е преполн со функции што ќе ви заштедат време и напор.

- Достапна цена: По мал дел од цената на другите алатки за анимација на пазарот, Core Animator е достапно решение што нема да ги уништи парите.

Но, немојте само да ни го прифаќате зборот - еве што имаат да кажат некои од нашите задоволни клиенти:

„Го користам Core Animator веќе неколку месеци и воодушевен сум од тоа колку е лесен за користење. Тоа ми заштеди безброј часови кодирање“. - Џон Д., развивач на iOS

„Core Animator целосно го трансформираше мојот процес на развој на апликации. Сега можам да создавам прекрасни анимации за неколку минути наместо за часови“. - Сара Л., развивач на апликации

Значи, ако сте подготвени да ја подигнете играта за развој на апликации на следното ниво со неверојатни анимации што ќе ги воодушеват вашите корисници, пробајте го Core Animator денес!

Целосни спецификации
Издавач Polished Play
Страница на издавачи http://polishedplay.blogspot.com
Датум на издавање 2015-04-18
Датум на додавање 2015-04-18
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Специјализирани алатки
Верзија 1.0.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена $99.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 205

Comments:

Најпопуларни