Leawo iOS Data Recovery for Mac

Leawo iOS Data Recovery for Mac 2.0.0

Mac / Leawo Software / 6920 / Целосни спецификации
Опис

Leawo iOS Data Recovery за Mac е моќен софтвер кој им помага на корисниците да ги повратат изгубените или избришаните датотеки од нивните iOS уреди, вклучувајќи iPhone, iPad и iPod touch. Софтверот, исто така, им овозможува на корисниците да направат резервна копија на датотеките на нивните iOS уреди на MacBook. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, Leawo iOS Data Recovery за Mac е совршено решение за сите ваши потреби за обновување и резервна копија на податоци.

Без разлика дали случајно сте избришале важни датотеки од вашиот iPhone или iPad, или вашиот уред бил оштетен или изгубен, Leawo iOS Data Recovery за Mac може да ви помогне брзо и лесно да ги вратите податоците. Софтверот поддржува сите видови iOS уреди, вклучувајќи ги и најновите iPhone 5s/5c, iPad Air и iPad mini 2.

Една од клучните карактеристики на Leawo iOS Data Recovery за Mac е неговата способност да ги враќа податоците од резервните копии на iTunes. Ако сте направиле резервна копија на вашиот уред користејќи iTunes пред да изгубите какви било податоци, овој софтвер може да ви помогне да ги извлечете изгубените датотеки од резервната датотека. Оваа функција е особено корисна ако веќе немате пристап до вашиот уред.

Друга одлична карактеристика на Leawo iOS Data Recovery за Mac е неговата способност да ги обнови податоците директно од уред со iOS под режим DFU. Режимот DFU (Ажурирање на фирмверот на уредот) им овозможува на корисниците да ги вратат своите уреди на фабрички поставки без да го ажурираат фирмверот. Овој режим може да се користи кога другите методи за обновување не успеат.

Покрај враќањето на изгубените или избришаните датотеки, Leawo iOS Data Recovery за Mac, исто така, им овозможува на корисниците да направат резервна копија на нивните датотеки со допир на iPhone/iPad/iPod директно на MacBook. Оваа функција гарантира дека сите важни податоци на вашиот уред се безбедно зачувани на вашиот компјутер во случај нешто да му се случи во иднина.

Leawo iOS Data Recover за Mac има пријателски интерфејс, така што дури и почетниците корисници ќе можат лесно да се справат со овој софтвер за многу кратко време. Софтверот работи и со најновата верзија на iTunes, како и со најновата верзија на macOS X 10.9 Mavericks што го прави компатибилен со повеќето современи компјутери на Apple.

Севкупно, ако барате сигурно и лесно за користење решение за враќање на изгубените или избришани датотеки од вашиот iPhone/iPad/iPod touch или за правење резервна копија на содржината на овие уреди на MacBook, тогаш не гледајте подалеку од моќниот, но сепак едноставен за Leawo -користете алатка - „Leawo IOS Data Recover For MAC“.

Целосни спецификации
Издавач Leawo Software
Страница на издавачи http://www.leawo.org/
Датум на издавање 2015-04-22
Датум на додавање 2015-04-22
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 2.0.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6920

Comments:

Најпопуларни