Leawo iTransfer for Mac

Leawo iTransfer for Mac 1.5.0

Mac / Leawo Software / 2708 / Целосни спецификации
Опис

Leawo iTransfer за Mac е моќен и мултифункционален софтвер кој им овозможува на корисниците да префрлаат датотеки меѓу iOS уреди, iTunes и Mac компјутери. Овој софтвер е дизајниран да работи непречено со Mac OS X 10.6 или понова верзија, што го прави идеален избор за оние кои користат производи на Apple.

Со Leawo iTransfer за Mac, корисниците можат да префрлаат апликации, музика, филмови, ТВ емисии, мелодии, е-книги, фотографии и Camera Roll без синхронизација на iTunes. Ова значи дека корисниците можат лесно да префрлаат датотеки помеѓу нивните уреди со iOS и нивните Mac компјутери без да мора да поминат низ мака за синхронизирање со iTunes.

Една од најкорисните карактеристики на Leawo iTransfer за Mac е неговата способност да прави резервна копија од датотеките на iPhone, iPad и iPod touch на Mac компјутерот на корисникот. Оваа функција им олеснува на корисниците да ги чуваат своите важни податоци безбедни во случај нешто да се случи со нивниот уред.

Leawo iTransfer за Mac има и функција „USB Storage“ која им овозможува на корисниците да зачуваат сè што сакаат на нивните iOS уреди без да мора да се синхронизираат со iTunes. Оваа функција им олеснува на корисниците да складираат важни документи или други датотеки на нивниот уред за да можат да пристапат до нив секогаш кога им треба.

Покрај неговите можности за пренос на датотеки, Leawo iTransfer за Mac, исто така, им овозможува на корисниците да управуваат со плејлистите на нивните iOS уреди и iTunes. Ова значи дека корисниците можат лесно да креираат нови плејлисти или да ги уредуваат постоечките директно од софтверот.

Една од најдобрите работи во врска со Leawo iTransfer за Mac е колку е лесен за користење. Софтверот е дизајниран во поедноставен стил со пријателски опции кои го олеснуваат дури и за оние кои не се запознаени со технологијата. Со овој лесен за користење софтвер за пренос на iPad/iPod touch/iPhone за Mac, секојдневните префрлања стануваат задачи без напор!

Leawo iTransfer работи совршено со iPhone 3GS или понови модели, како и со сите генерации на модели на iPad и iPod touch 4 и 5 додека целосно ја поддржува најновата верзија на iTunes!

Генерално, ако барате ефикасен начин за управување со податоците на вашиот iOS уред на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Leawo iTransfer!

Целосни спецификации
Издавач Leawo Software
Страница на издавачи http://www.leawo.org/
Датум на издавање 2015-02-03
Датум на додавање 2015-04-22
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 1.5.0
Барања за ОС Mac OS X 10.10/10.6/10.7/10.8/10.9
Барања None
Цена $19.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2708

Comments:

Најпопуларни