Home Contents Manager for Mac

Home Contents Manager for Mac 1.0.3

Опис

Ако барате сигурен и ефикасен начин за управување со содржините во домот, не гледајте подалеку од Home Contents Manager за Mac. Овој моќен софтвер е дизајниран да ви помогне да ги следите сите ваши осигурени вредни работи, за да можете да бидете спокојни знаејќи дека сè е предвидено во случај на оштетување или загуба.

Со Home Contents Manager, можете лесно да ги додавате сите ваши вредни предмети во системот и да прикачувате неограничени прилози како што се сметки за продажба, фактури и друго. Ова значи дека ќе ги имате сите потребни информации на вашите прсти кога ќе дојде време да поднесете барање за осигурување.

Една од најдобрите работи за Управувачот со содржини на домот е неговата флексибилност. Можете да ги зачувате сите ваши податоци на надворешен диск и да ги складирате на друга локација - како шкафче во банка или дури и во куќата на вашите родители - за да биде секогаш безбедно и безбедно. И бидејќи сè е зачувано дигитално, нема потреба да се грижите за губење на важни документи или документи.

Друга одлична карактеристика на Home Contents Manager е неговата способност да обезбеди вистинска вредност кога ќе дојде време да поднесе барање за осигурување. Без доказ за купување, повеќето осигурителни компании ќе враќаат само паушални суми - кои можеби не се доволни за покривање на целосните трошоци за замена на изгубени или оштетени предмети. Но, со Home Contents Manager, ќе имате детална евиденција за секоја ставка во вашиот дом, заедно со нивната оригинална куповна цена и други важни детали.

Севкупно, ако барате сеопфатно решение за управување со содржините во домот и за заштита од загуба или оштетување, тогаш Управувачот со содржини на домот за Mac дефинитивно вреди да се провери. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, овој софтвер го олеснува одржувањето организирано и подготвено без разлика што ви фрла животот!

Целосни спецификации
Издавач @pps4Me
Страница на издавачи http://www.pps4me.de/welcome_us/apps_us/hv.html
Датум на издавање 2015-04-25
Датум на додавање 2015-04-25
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за инвентар за дома
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена $4.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 83

Comments:

Најпопуларни