Leawo Blu-ray Copy for Mac

Leawo Blu-ray Copy for Mac 7.3.3

Mac / Leawo Software / 119 / Целосни спецификации
Опис

Leawo Blu-ray Copy за Mac е моќен и разноврсен софтвер кој ги комбинира карактеристиките на Mac Blu-ray Copier и Blu-ray Decrypter. Овој специјално приспособен софтвер за копирање Blu-ray е дизајниран за сите љубители на филмови таму кои сакаат да копираат, дешифрираат и да направат резервна копија на нивните омилени Blu-ray филмови на нивниот Mac компјутер.

Со својата напредна технологија, Leawo Blu-ray Copy за Mac поддржува копирање од различни влезови, како што се Blu-ray-диск, папка со датотеки и ISO датотека со слика на друг Blu-ray-диск, папка со датотеки, како и датотека ISO слика. Обезбедува совршено дуплирање на диск на диск со 1:1 со нула загуба на квалитет. Покрај тоа, може да ги компресира BD50 на BD25 и DVD9 на DVD5 со квалитет без загуби.

Една од најневеројатните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да ви помогне лесно да направите резервна копија на дисковите заштитени со копирање. Не само што може да дешифрира заштитен Blu-ray диск со заштита AACS или BD+, туку и да ја отстрани CSS заштитата на DVD-дисковите за да можете ефикасно да ги правите вашите омилени филмови без регион.

Друга одлична карактеристика на Leawo Blu-Ray Copy за Mac е нејзината поддршка за 3D филмови додека ги одржува оригиналните живописни ефекти. Ова значи дека можете да уживате во вашите омилени 3D филмови без да изгубите визуелни ефекти или квалитет.

Корисничкиот интерфејс на овој софтвер е едноставен, но интуитивен што им олеснува дури и на почетниците да го користат без никакви проблеми. Програмата е дизајнирана имајќи ги предвид потребите на корисниците кои сакаат ефикасна, но лесна за употреба алатка која може да им помогне без напор да ги копираат нивните омилени филмови.

Напредната технологија на Leawo осигурува дека сите ваши копирани дискови се ослободени од грешки или дефекти, обезбедувајќи беспрекорно доживување при гледањето секој пат кога ги гледате. Со своите моќни карактеристики и напредна технологија, Leawo's Blue-Ray Copy за Mac се издвојува меѓу другите слични производи достапни на пазарот денес.

Како заклучок, ако барате ефикасна, но лесна за употреба алатка која може да ви помогне без напор да ги копирате вашите омилени филмови додека одржувате висококвалитетен излез, тогаш не гледајте подалеку од Blue-Ray Copy за Mac на Leawo!

Целосни спецификации
Издавач Leawo Software
Страница на издавачи http://www.leawo.org/
Датум на издавање 2015-04-27
Датум на додавање 2015-04-27
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 7.3.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 119

Comments:

Најпопуларни