4Media iPad Max Platinum for Mac

4Media iPad Max Platinum for Mac 5.7.2.20150413

Mac / 4Media Software Studio / 8065 / Целосни спецификации
Опис

4Media iPad Max Platinum за Mac: Крајното решение за управување со вашиот iPad

Дали барате сеопфатен и удобен начин за управување со вашиот iPad? Не гледајте подалеку од 4Media iPad Max Platinum за Mac. Овој моќен софтвер е ултимативно решение за пренос, конвертирање и управување со сите ваши мултимедијални датотеки на вашиот iPad.

Со 4Media iPad Max Platinum за Mac, можете лесно да пренесувате видеа, музика, фотографии, е-книги, аудио книги, мелодии, контакти на iPhone, SMS пораки на iPhone и iMessages од вашиот iPad на вашиот Mac или iTunes. Како алтернатива на iTunes, овој софтвер го олеснува преносот на сите ваши мултимедијални датотеки од вашиот Mac на вашиот iPad.

Но, тоа не е се – 4Media iPad Max Platinum за Mac исто така ви овозможува да конвертирате аудио и видео во популарни формати во компатибилна музика или филмови на iPad. Можете да рипувате и конвертирате ДВД филмови и ЦД-музика во филмови и музика што се компатибилни и со уредот.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер е неговиот моќен онлајн преземач и конвертор на видео. Со само еден чекор можете да сфатите онлајн видеа од популарни веб-страници за емитување како што се YouTube, Metacafe, Dailymotion, Break, Vimeo, Revver, Blip, Vidilife, Stickam итн., а потоа директно да ги претворите во формати кои се компатибилни со iPad, iPhone, и iPods.

Покрај овие карактеристики, можете да исечете сегменти од која било аудио или видео датотека со цел да направите персонализирани мелодии на iPhone. Додавањето на избледени или избледени ефекти е исто така можно со овој софтвер богат со функции.

Ниту компатибилноста не е проблем - 4MediaiPadMaxPlatinumforMac целосно ги поддржува сите модели на iPad, iPods и iPhone, вклучувајќи:

- Сите модели на iPad (само Wi-Fi, Wi-Fi+3G)

- iPod nano (5th Gen), iPod Nano 7, iPod mini, iPod shuffle, iPod classic

- Сите модели на iPod touch (вклучувајќи iPod Touch 5)

- Сите модели на iPhone (вклучувајќи iPhone5s/iPhone5c)

Севкупно, овој софтвер обезбедува комплетно решение кога станува збор за управување со мултимедијални датотеки на уред на Apple. Лесниот за користење интерфејс во комбинација со широкиот опсег на функции го прави неопходна алатка за секој кој поседува уред на Apple.

Целосни спецификации
Издавач 4Media Software Studio
Страница на издавачи http://www.mp4converter.net
Датум на издавање 2015-04-29
Датум на додавање 2015-04-29
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 5.7.2.20150413
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8065

Comments:

Најпопуларни