4Media iPod Max for Mac

4Media iPod Max for Mac 5.7.2.20150413

Mac / 4Media Software Studio / 6492 / Целосни спецификации
Опис

4Media iPod Max за Mac: врвна алатка за пренос и управување со медиуми

Дали сте уморни од мака за пренос на медиумски датотеки помеѓу вашиот iPod и Mac? Дали сакате сигурен софтвер кој може да направи резервна копија од вашиот iPod на iTunes и компјутери, да рипува ДВД во iPod MP4, да конвертира филмови и музика во формати на iPod MP4, MP3 и M4A, сето тоа во еден чекор? Не гледајте подалеку од 4Media iPod Max за Mac.

Како водечки софтвер во категоријата iTunes и iPod Software, 4Media iPod Max за Mac е дизајниран имајќи го предвид корисникот. Го олеснува преносот на медиумски датотеки (аудио, видео, слики, рингтон, е-книги, PDF-датотеки на аудио книги) помеѓу вашиот уред и компјутерот. Со овој софтвер на дофат на раката, можете лесно да управувате со сите ваши медиумски датотеки и на вашиот компјутер и на уред.

Една од истакнатите карактеристики на 4Media iPod Max за Mac е неговата способност да работи како менаџер на iPhone за Mac. Ова значи дека можете лесно да префрлате датотеки помеѓу iPhone и Mac што го прави пренослив хард диск. Можете исто така да префрлувате датотеки на повеќе уреди (до 26 iPod-и и еден iPhone) во исто време како префрлање од iPhone или iPad директно на друг уред без никакви проблеми.

Оваа одлична алатка ги поддржува сите модели на уреди на Apple, вклучувајќи:

- Сите верзии на iPad

- Сите верзии на iPhone

- Сите верзии на iTouch

- iOS 5 преку iOS7

Со својот интуитивен дизајн на интерфејс, на корисниците ќе им биде лесен за користење дури и ако не се технолошки такт. Софтверот им овозможува на корисниците да креираат плејлисти на нивните уреди со додавање уметнички дела или илустрации што го олеснува управувањето со музиката од кога било досега! Можете да ги гледате датотеките во режим на листа или сликички што ви дава поголема контрола врз тоа како ги организирате.

Функцијата за детални информации им овозможува на корисниците да проверуваат детални информации за нивната музика, како што е насловот на албумот со име на изведувач итн., додека уредувањето на ID3 ознаки им овозможува лесно да ја класифицираат својата музика по жанровски албум на изведувач итн., што го прави полесно од кога било досега!

Друга одлична карактеристика е тоа што овој софтвер работи како одличен видео конвертор што им овозможува на корисниците да конвертираат филмови од AVI MPEG WMV WMA итн., во формати компатибилни со уредите на Apple како MP3 M4A или MP4 формат за да може да се репродуцираат на кој било уред на Apple без никакви какви било прашања!

Дополнително, оваа моќна алатка има и функција за резервна копија која им овозможува на корисниците да направат резервна копија на целата своја библиотека или на iTunes или на нивниот компјутер за никогаш повеќе да не се грижат за губење на важни податоци!

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да управувате со сите аспекти поврзани со управувањето со пренос на резервна копија за конвертирање видеа аудио-фотографии од еКниги, тогаш не гледајте подалеку од неверојатниот производ на 4Media - „iPod Max For MAC“.

Целосни спецификации
Издавач 4Media Software Studio
Страница на издавачи http://www.mp4converter.net
Датум на издавање 2015-04-29
Датум на додавање 2015-04-29
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 5.7.2.20150413
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6492

Comments:

Најпопуларни