EdenList for Mac

EdenList for Mac 1.0.0

Опис

EdenList за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува брзо и лесно да креирате списоци од секаков вид. Без разлика дали треба да запишувате идеи, да ги следите задачите или едноставно да направите список за купување, EdenList ве опфати.

Со својот интуитивен интерфејс и лесен дизајн, EdenList го олеснува креирањето и управувањето со списоци од која било големина. Можете да додавате ставки со само неколку кликања, да ги прередувате по потреба, па дури и да ги означите како завршени кога ќе завршат.

Една од клучните карактеристики на EdenList е неговата способност да ги синхронизира вашите списоци на повеќе уреди. Ова значи дека можете да пристапите до вашите списоци од каде било – без разлика дали сте дома на вашиот Mac или во движење со вашиот iPhone или iPad.

Друга одлична карактеристика на EdenList е неговата поддршка за ознаки. Со ознаки, можете лесно да ги категоризирате вашите ставки и да ги филтрирате по категорија по потреба. Ова го олеснува наоѓањето на она што го барате брзо и ефикасно.

Покрај неговите основни карактеристики за правење списоци, EdenList вклучува и голем број други корисни алатки. На пример, има вграден календар кој ви овозможува да закажувате потсетници за важни датуми или настани. Има и дел за белешки каде што можете да запишете дополнителни информации за секоја ставка на вашата листа.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за правење списоци за вашиот Mac (или друг уред на Apple), тогаш не гледајте подалеку од EdenList! Со својот интуитивен интерфејс, робусниот сет на функции и способностите за беспрекорно синхронизирање на повеќе уреди – тоа е совршено софтверско решение за продуктивност за секој кој треба да остане организиран и да ги заврши работите!

Целосни спецификации
Издавач Edenwaith
Страница на издавачи http://www.edenwaith.com/
Датум на издавање 2015-05-01
Датум на додавање 2015-05-01
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.6
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17

Comments:

Најпопуларни