SmartShield Mac for Mac

SmartShield Mac for Mac 2.1.11.50

Mac / Centurion Technologies / 97 / Целосни спецификации
Опис

SmartShield Mac за Mac: врвен безбедносен софтвер

Во денешното дигитално доба, безбедноста е од најголема важност. Со зголемениот број на сајбер закани и малициозни вируси, стана неопходно да се заштити вашиот компјутер од потенцијална штета. SmartShield® за Mac е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува целосна заштита од сите видови малициозен софтвер, тројанци и други несакани промени.

SmartShield® за Mac е дизајниран да го заштити вашиот компјутер од какви било неовластени промени направени од корисници или злонамерен софтвер. Работи со создавање виртуелен слој на врвот на оперативниот систем кој спречува трајно зачувување на какви било промени. Ова значи дека дури и ако вашиот компјутер се зарази со вирус или малициозен софтвер, можете едноставно да го рестартирате за да го вратите во првобитната состојба.

Една од клучните карактеристики на SmartShield® за Mac е неговата заштита на јадрото на ниво на јадрото. Ова осигурува дека сите критични системски датотеки се заштитени во секое време и не можат да се менуваат без овластување. Дополнително, SmartShield® за Mac нуди централизирано управување преку платформата SmartControl Resource Manager. Ова ви овозможува да управувате со SmartShield® за Windows и SmartShield® за Mac од една централна локација.

Заштита на хард диск

SmartShield® за Mac, исто така, обезбедува апсолутна заштита на вашиот хард диск. Ги спречува сите вируси, злонамерните кориснички намери и случајната корисничка грешка трајно да влијаат на тврдиот диск на вашиот компјутер. Со вградената функционалност за обновување на рестартирање, можете да го максимизирате животниот век на вашиот компјутер со елиминирање на несаканите податоци и фрагментацијата на дискот.

Со примена на оваа функција, повеќе не треба да се грижите за губење на важни податоци поради случајно бришење или оштетување предизвикано од напади на малициозен софтвер или други форми на сајбер закани.

Централизирано управување

Функцијата за централизирано управување што ја нуди SmartControl Resource Manager го прави управувањето со повеќе компјутери лесно и ефикасно. Можете далечински да инсталирате ажурирања или нов софтвер на повеќе компјутери одеднаш без да мора физички да ја посетувате секоја машина поединечно.

Оваа функција, исто така, им овозможува на администраторите да поставуваат политики на повеќе машини истовремено обезбедувајќи конзистентност во поставките низ мрежните уреди на организацијата.

Леснотија на користење

SmartShield® за Mac е неверојатно лесен за користење со интуитивен интерфејс кој бара минимално време за обука пред употреба. Софтверот работи тивко во заднина, без да се меша во нормалните операции, дозволувајќи им на корисниците непрекинат пристап додека одржува максимални нивоа на безбедност во секое време.

Компатибилност

SmartShield®forMac поддржува верзии на macOS 10.x вклучувајќи High Sierra (10.x), Mojave (10.x), Catalina (10.x) и Big Sur (11.x).

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурно безбедносно решение кое ќе го заштити вашиот компјутер од потенцијална штета предизвикана од сајбер закани како што се вируси или напади на малициозен софтвер, тогаш не гледајте подалеку од Smartshield®forMac! Со своите напредни функции како заштита на јадрото на ниво на јадрото заедно со централизирано управување преку нашата платформа за управување со ресурси - овој производ нуди сè што е потребно кога станува збор за заштита на чувствителни информации складирани во системи што работат со оперативни системи macOS!

Целосни спецификации
Издавач Centurion Technologies
Страница на издавачи http://www.centuriontech.com
Датум на издавање 2015-05-20
Датум на додавање 2015-05-20
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Корпоративен софтвер за безбедност
Верзија 2.1.11.50
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања Minimum: Version 2.1.11.41 - Mac OS 10.6, 10.7, 10.8 Version 2.1.11.50+ - 10.9, 10.10 2.4 GHz Processor 2 GB Memory 4 GB Free Disk Space - Drive cannot be compressed or encrypted - RAID configurations are not supported
Цена $55.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 97

Comments:

Најпопуларни