PresentationDoodles for PowerPoint and Keynote for Mac

PresentationDoodles for PowerPoint and Keynote for Mac 3.0

Mac / 1000 Slides Media / 118 / Целосни спецификации
Опис

PresentationDoodles за PowerPoint и Keynote за Mac е моќен деловен софтвер кој нуди над 800 рачно нацртани предмети и елементи, како и над 600 рачно напишани презентации-зборови. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да креирате професионални презентации кои не се само информативни, туку и привлечни и емотивно привлечни.

Со PresentationDoodles, можете да ја објасните вашата содржина брзо, лесно, ефективно и пред се со емоции. Избирате од стотици соодветни предмети и едноставно ги составувате - само вашата фантазија е граница. Без разлика дали треба да креирате презентација за деловен состанок или училишен проект, овој софтвер има се што ви треба за да се истакне.

Една од најдобрите работи за PresentationDoodles е неговата леснотија на користење. Не ви се потребни посебни вештини или обука за ефективно да го користите овој софтвер. Сè што треба да направите е да ги изберете предметите и елементите што најмногу одговараат на вашите потреби, да ги повлечете на вашиот слајд и да ги распоредите на кој било начин што сакате.

Друга одлична карактеристика на PresentationDoodles е неговата разновидност. Овој софтвер работи беспрекорно и со PowerPoint и со Keynote на Mac компјутерите. Значи, без разлика на која платформа претпочитате да работите, PresentationDoodles ве опфати.

Покрај огромната колекција на рачно нацртани предмети и елементи, PresentationDoodles нуди и стотици претходно направени шаблони за слајдови (и 16:9 и 4:3 сооднос) кои можат да помогнат да се пренесе вашата порака за кратко време. Овие шаблони се целосно приспособливи за да можат да се приспособат според вашите специфични потреби.

Без разлика дали барате икони поврзани со технологијата или здравствената заштита или сакате креативни дудлови поврзани со природата или спортот – PresentationDoodles има се! Со толку обемна библиотека на располагање, создавањето визуелно зачудувачки презентации никогаш не било полесно!

Но, што го издвојува PresentationDoodles од другите слични алатки на пазарот? Одговорот лежи во неговата способност да додаде емотивен допир преку рачно нацртани илустрации! Со користење на овие илустрации наместо генерички слики на акции или клипарт - корисниците можат поефективно да ја пренесат својата порака додека ја одржуваат својата публика ангажирана во текот на презентацијата.

Дополнително - ако има нешто специфично што не е достапно во постоечката библиотека - корисниците секогаш можат да бараат приспособени чкртаници од нивниот тим! Ова обезбедува целосна флексибилност кога станува збор за создавање уникатни презентации скроени специјално за идентитетот на нечиј бренд!

Како заклучок – ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која помага да се создадат визуелно прекрасни презентации со емотивен допир, тогаш не гледајте подалеку од Presentation Doodle! Со преку 800 рачно нацртани предмети и елементи заедно со стотици претходно направени шаблони за слајдови - оваа алатка сигурно ќе ги подигне вашите презентации!

Целосни спецификации
Издавач 1000 Slides Media
Страница на издавачи http://www.1000slides.com
Датум на издавање 2015-06-01
Датум на додавање 2015-06-01
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 3.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања Microsoft PowerPoint or Apple Keynote
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 118

Comments:

Најпопуларни