MovieSherlock for Mac

MovieSherlock for Mac 6.1.5

Mac / MovieSherlock / 261675 / Целосни спецификации
Опис

MovieSherlock за Mac: врвна алатка за преземање видео и аудио

Дали сте уморни од тампонирање видеа или несигурни интернет конекции што ве спречуваат да уживате во омилените филмови и музика? Дали сакате лесно да преземате видеа и аудио од илјадници веб-локации? Не гледајте подалеку од MovieSherlock за Mac, врвната алатка за преземање веб-видеа на вашиот компјутер, iPad и iPhone.

Со MovieSherlock, можете да пребарувате, преземате и конвертирате кој било филм на YouTube, DailyMotion, Vimeo во вашиот мајчин формат на Mac. Овој моќен софтвер е исклучително брз и лесен за користење со мајчин интерфејс за Mac OS. Можете дури и да преземате видеа со HD 1080p и 720p, како и редовни видеа на YouTube/Vimeo/DailyMotion/Facebook/MySpace/Vevo/Vube/VeeHD, Yahoo!Screen/Yahoo!Movies/VK.com/Veoh/па дури и на веб-локации за возрасни.

MovieSherlock нуди премиум функции како што се повеќекратни истовремени преземања, вградено пребарување на YouTube/Vimeo/DailyMotion и можности за преглед. Исто така, има кориснички интерфејс со едно копче што го олеснува користењето за секој. Конвертираните филмови автоматски се додаваат во вашата iTunes библиотека, така што по нивното преземање; можете лесно да ги копирате на iPod/iPhone/iPad бидејќи тие ќе бидат претворени во мајчин формат на Mac.

Една единствена карактеристика на MovieSherlock е неговата способност да конвертира видеа во MP3-датотеки. Ова значи дека не само што можете да уживате во гледање филмови туку и да слушате музика во движење без да имате интернет конекција.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер се неговите читливи имиња на датотеки што им олеснуваат на корисниците при пребарувањето низ нивните преземени датотеки. Дополнително, MovieSherlock нуди мајчин интерфејс на англиски италијански шпански француски француски јапонски грчки германски кинески јазици што го прави достапен низ целиот свет.

Во MovieSherlock обезбедуваме 100% гаранција за задоволство заедно со навремена гарантирана поддршка. Ако некогаш има проблем каде што не можеме да преземеме видео на YouTube со користење на нашиот софтвер, тогаш ќе го решиме веднаш или ќе направиме целосна рефундација.

Во заклучок:

Ако барате ефикасен начин за преземање веб-видео/аудио содржина од илјадници веб-локации, тогаш не гледајте подалеку од MovieSherlock за Mac! Со своите моќни карактеристики како што се повеќекратни истовремено преземања вградени можности за пребарување конвертирање на MP3-датотеки читливи имиња на датотеки заедно со навремена гарантирана поддршка; овој софтвер е сигурен дека не само што ги исполнува, туку и ги надминува сите очекувања кога станува збор за брзо ефикасно пристап до онлајн медиумските содржини без никакви проблеми!

Преглед

Со MovieSherlock за Mac, можете да пребарувате видеа и аудио содржини онлајн и да ги преземате без потреба да отворате веб-прелистувач. Тоа е корисна, иако не бесплатна апликација.

Добрите

Лесно и интуитивно: MovieSherlock за Mac ви овозможува да преземате HD и HQ видеа на YouTube со само неколку кликања преку неговиот чист, достапен главен прозорец. Резултатите се прикажуваат со нивните соодветни сликички и информации за времетраењето. Можете исто така да преземате видеа на YouTube преку Safari со само кликнување на интегрираното копче на прелистувачот.

Инстант конверзија: можете брзо да конвертирате FLV или MP4 веб-видеа во мајчин формат на Mac OS. Оваа апликација прави добра работа за да се осигура дека видеата што ги преземате може да се репродуцираат на вашиот Mac, за да не треба да се грижите за проблеми со компатибилноста на форматот.

Автоматско додавање во iTunes: Вашите преземени видеа или MP3 може автоматски да се извезат во вашата iTunes библиотека.

Конс

Нема можности за подредување или опција „преземи ги сите“: не можете да изберете повеќе преземања и да ги стартувате одеднаш. Исто така, не можете да ги сортирате резултатите; резултатите се прикажуваат само според вашиот клучен збор за пребарување, без оглед на нивните извори или формати.

Ограничени опции во верзијата Lite: оваа апликација не е бесплатна. Доаѓа со бесплатен пробен период, но ви е дозволено да преземате само три датотеки. Кога има толку многу бесплатни екстензии за преземање видеа за веб-прелистувачи, плаќањето 9,99 долари за верзијата Lite на MovieSherlock може да изгледа премногу бидејќи сте ограничени на преземање само од YouTube, а не со Full HD квалитет. Ако сакате да преземате од други популарни веб-страници за споделување видео, како што се Vimeo, Dailymotion и VEVO, тогаш ќе треба да ја користите верзијата Pro, која чини 39,99 долари. Дополнително, само верзијата Pro ви дава можност за снимање видео.

Крајна линија

MovieSherlock за Mac го прави она што го ветува речиси беспрекорно и доаѓа со корисна можност за конверзија на формат. Така, ако не сте задоволни со бесплатното преземање апликации што сте ги пробале досега, можеби ќе сакате да ја дадете оваа.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на MovieSherlock за Mac 5.3.5.

Целосни спецификации
Издавач MovieSherlock
Страница на издавачи http://www.MovieSherlock.com
Датум на издавање 2020-06-26
Датум на додавање 2020-06-26
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 6.1.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 261675

Comments:

Најпопуларни