Pavtube BDMagic for Mac

Pavtube BDMagic for Mac 4.8.6.2

Mac / Pavtube Studio / 609 / Целосни спецификации
Опис

Pavtube BDMagic за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно да копирате BD/DVD со ослободување од дискови на хард диск на компјутерот и да се подготвите за складирање филмови и креирање BD/DVD. Со овој софтвер, можете да конвертирате Blu-ray/DVD во m3u8, H.265 MP4, H.264 MP4, MKV, MOV и многу повеќе.

BDMagic за Mac е дизајниран со корисникот на ум. Има интуитивен интерфејс што го прави лесен за користење дури и ако не сте технолошки такт. Софтверот е компатибилен со двете верзии на Mac OS X 10.5 или понови.

Една од клучните карактеристики на BDMagic за Mac е неговата способност да конвертира Blu-ray/DVD филмови во различни формати како што се m3u8, H.265 MP4, H.264 MP4, MKV и MOV меѓу другите. Ова значи дека можете да ги гледате вашите омилени филмови на различни уреди, вклучително и преносливи уреди iOS/Android/Windows како паметни телефони и таблети, како и HD медиа плеери и конзоли за игри.

Друга одлична карактеристика на BDMagic за Mac е неговата способност да уредува видеа во популарни програми за уредување видео како Final Cut Pro X/7/6, iMovie 11/9/8, Final Cut Express 4, Avid Media Composer 5. Ова значи дека можете да приспособете ги вашите видеа со додавање ефекти или отсекување пред да ги споделите со пријателите или семејството.

Со Pavtube BDMagic за Mac инсталиран на вашиот компјутер, ќе можете да уживате во висококвалитетна репродукција на видео без никакви ограничувања или ограничувања наметнати од шемите за заштита на DRM кои вообичаено се наоѓаат на комерцијални ДВД или Blu-ray.

Клучни карактеристики:

1) Претворете ги Blu-ray/DVD филмовите во различни формати

2) Гледајте филмови на различни уреди, вклучително и преносливи уреди со iOS/Android/Windows

3) Уредувајте видеа во популарни програми за уредување видео како Final Cut Pro X/7/6, iMovie 11/9/8, Final Cut Express 4, Avid Media Composer 5

4) Уживајте во висококвалитетна репродукција на видео без никакви ограничувања или ограничувања наметнати од шемите за заштита на DRM

Компатибилност:

Pavtube BDMagic за Mac ги поддржува двата процесори базирани на Интел (32-битни и 64-битни) кои работат на macOS Sierra (10.12), El Capitan (10.11), Yosemite (10.10), Mavericks (10.9), Mountain Lion (10..8) , Лав (10..7).

Заклучок:

Како заклучок, Pavtube BDMagic за Mac е алатка која мора да ја имате доколку сакате да уживате во висококвалитетна репродукција на видео без никакви ограничувања или ограничувања наметнати од шемите за заштита на DRM кои вообичаено се наоѓаат на комерцијални ДВД-а или Blu-ray. Интуитивниот интерфејс на софтверот го олеснува -да се користи дури и ако не сте упатени во технологијата. Неговата компатибилност со различни оперативни системи исто така го прави разноврсна алатка во која вреди да се инвестира. Па зошто да чекате? Преземете го Pavtube BDMagic денес!

Целосни спецификации
Издавач Pavtube Studio
Страница на издавачи http://www.multipelife.com/
Датум на издавање 2015-06-15
Датум на додавање 2015-06-14
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 4.8.6.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 609

Comments:

Најпопуларни