Pavtube DVDAid for Mac

Pavtube DVDAid for Mac 4.8.6.2

Mac / Pavtube Studio / 291 / Целосни спецификации
Опис

Pavtube DVDAid за Mac е моќен софтвер за рипирање на ДВД кој им нуди на корисниците на Mac ефикасен начин да копираат дискови со структура на ДВД 1:1 и да ги зачуваат на хард дискот на нивниот компјутер без никаква загуба во квалитетот. Овој софтвер, исто така, помага да се конвертираат сите DVD филмови во скоро сите популарни SD и HD видео формати како m3u8, H.265 MP4, H.264, DivX, MP4, AVI, WMV, MOV, FLV и MKV.

Со Pavtube DVDAid за Mac инсталиран на вашиот компјутер или лаптоп, можете лесно да ги гледате вашите омилени DVD филмови на iPad, iPhone, Galaxy Tab, Galaxy Note Nexus PSP PS3 и други мултимедијални уреди. Оваа апликација го проширува искуството со DVD филмови не само на вашиот Mac, туку и кога сте во движење.

Клучни карактеристики:

- Копирај ДВД со квалитет 1:1

- Претворете ги ДВД-а во скоро сите популарни видео формати

- Гледајте ДВД-а на различни мултимедијални уреди

- Уредете видеа пред конверзија

Копирајте ДВД-а со квалитет 1:1

Pavtube DVDAid за Mac е дизајниран да копира ДВД-а со зачуван 100% оригинален квалитет. Поддржува копирање на комерцијални и домашни ДВД-а без губење на квалитетот. Софтверот може да го копира целиот диск или само насловот на главниот филм по желба на корисникот.

Претворете ги ДВД-а во речиси сите популарни видео формати

Овој софтвер им овозможува на корисниците да ги конвертираат своите омилени DVD филмови во скоро сите популарни SD и HD видео формати како m3u8, H.265 MP4, H.264, DivX, MP4, AVI, WMV, MOV, FLV, MKV итн., што го прави лесно за корисниците да ги гледаат своите омилени филмови на различни уреди како што се iPad, iPhone, Galaxy Tab, Galaxy Note, Nexus, PSP PS3 итн.

Гледајте ги вашите омилени филмови на различни мултимедијални уреди

Со Pavtube DVDAid за Mac инсталиран на вашиот компјутер или лаптоп, можете лесно да ги гледате вашите омилени ДВД филмови во секое време и каде било со конвертирање на нив во компатибилни формати поддржани од различни мултимедијални уреди како што се iPad, iPhone, Galaxy Tab, Galaxy Note, Nexus, PSP PS3 итн.

Уредете видеа пред конверзија

Вградениот уредник на Pavtube DVDAid за Mac им овозможува на корисниците да уредуваат видеа пред конверзија според нивните преференции.

Заклучок:

Како заклучок, Pavtube DVDAid за Mac е моќна алатка која нуди ефикасен начин за копирање дискови со зачувување на оригиналниот квалитет. Неговата способност за конвертирање на скоро сите популарни SD/HD видео формати им олеснува на корисниците кои сакаат да уживаат во гледањето на нивните омилени филмови во секое време и каде било. .

Целосни спецификации
Издавач Pavtube Studio
Страница на издавачи http://www.multipelife.com/
Датум на издавање 2015-06-15
Датум на додавање 2015-06-15
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 4.8.6.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања 512 MB physical RAM (memory) or more
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 291

Comments:

Најпопуларни