Pavtube ByteCopy for Mac

Pavtube ByteCopy for Mac 4.8.6.2

Mac / Pavtube Studio / 528 / Целосни спецификации
Опис

Pavtube ByteCopy за Mac е моќен и разновиден видео софтвер кој ви овозможува без напор да рипувате, копирате и конвертирате Blu-ray или DVD филмови на вашиот Mac. Со својот интуитивен интерфејс и молскавична брзина, оваа алатка е совршена за секој што сака да ужива во своите омилени филмови на кој било уред.

Без разлика дали сакате да направите резервна копија од колекцијата филмови или да ја претворите во формат што е компатибилен со вашиот паметен телефон, таблет или медиа плеер, Pavtube ByteCopy за Mac ве покрива. Овој софтвер поддржува широк опсег на излезни формати, вклучувајќи m3u8, H.265 MP4, H.264 MKV, MP4 и повеќе.

Една од истакнатите карактеристики на Pavtube ByteCopy за Mac е неговата способност без загуба да прави резервна копија на BD/DVD филмови во формат MKV со непроменети сите јазици и преводи. Ова значи дека можете да креирате точна реплика на вашата колекција филмови без да изгубите квалитет или содржина.

Покрај правењето резервна копија на вашите филмови во формат MKV, Pavtube ByteCopy за Mac исто така ви овозможува да ги шифрирате во MP4 или MOV со повеќе песни кои се совршени за уредување во Final Cut Pro X (FCP X). Оваа функција им олеснува на филмаџиите и уредниците на видео да работат со нивните колекции на филмови без да се грижат за проблеми со компатибилноста.

Друга одлична карактеристика на Pavtube ByteCopy за Mac е неговата поддршка за различни уреди како што се паметни телефони, таблети, HD медиа плеери и конзоли за игри. Со овој софтвер при рака, можете лесно да ги конвертирате вашите омилени филмови во формати кои се оптимизирани специјално за овие уреди, така што тие се репродуцираат беспрекорно секој пат.

Генерално, Pavtube ByteCopyforMacis е одличен избор ако барате доверлива и ефикасна алатка за рипување, копирање и конвертирање на вашите Blu-rayorDVD-филмови на Mac. Преземете PavtubeByteCopyforMac денес и почнете да уживате во вашите филмови во формата што сакате!

Целосни спецификации
Издавач Pavtube Studio
Страница на издавачи http://www.multipelife.com/
Датум на издавање 2015-06-15
Датум на додавање 2015-06-15
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 4.8.6.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 528

Comments:

Најпопуларни