Radiologik Scheduler for Mac

Radiologik Scheduler for Mac 2020.8.1

Mac / MacinMind Software / 2028 / Целосни спецификации
Опис

Radiologik Scheduler за Mac е моќен MP3 и аудио софтвер кој ви овозможува лесно да ги закажувате вашите музички плејлисти. Овој софтвер е дизајниран да работи беспрекорно со Radiologik DJ, што го прави совршено надополнување на вашиот DJ подесување.

Со Radiologik Scheduler, можете да избирате песни од плејлистите во iTunes и да користите малку дополнителна логика за да дознаете време и разделување на изведувачот. Софтверот ги гради овие сегменти во блокови од 30 или 60 минути каде било во рамките на неделен распоред. Резолуцијата на изјавите на сценариото е во секунди, што ви дава целосна контрола кога се репродуцира секоја песна.

Една од најмоќните карактеристики на Radiologik Scheduler е неговата способност да работи со паметни плејлисти во iTunes. Овие плејлисти им даваат огромна моќ на програмските песни, овозможувајќи ви да поставите кога да се репродуцираат брзи, средни или бавни песни или колку често да се репродуцираат уморни песни наспроти нови песни што можеби сакате да ги репродуцирате почесто.

Бидејќи Radilogik DJ му кажува на iTunes кога репродуцира песна, можете да користите паметни листи за репродукција за да бидете сигурни дека нема да репродуцирате одредени песни повторно во одреден временски период. Ова може да ви даде резервоар на песни што не се репродуцирале неодамна, но доволно песни за сè уште да се изберат по случаен избор, ефективно давајќи случајна ротација.

Radiologik Scheduler ја извршува соодветната скрипта 20 минути пред почетокот на времето и го испраќа тој сет на песни и насоки директно во редот на програмата на Radiologik DJ. Ова осигурува дека вашата музика е секогаш подготвена кога е време за вашето шоу или настан.

Без разлика дали сте искусен диџеј кој бара напредни можности за закажување или штотуку започнувате со радио емитување или подкаст, Radiologik Scheduler има се што ви треба. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, овој софтвер му олеснува на секој да креира аудио содржина со професионален квалитет на својот Mac компјутер.

Па зошто да чекаме? Преземете го Radiologik Scheduler денес и почнете да ја преземате контролата врз вашето музичко закажување како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач MacinMind Software
Страница на издавачи http://macinmind.com/
Датум на издавање 2020-09-15
Датум на додавање 2020-09-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 2020.8.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2028

Comments:

Најпопуларни