myTuner Radio for Mac

myTuner Radio for Mac 1.6.4

Mac / Appgeneration Software / 504 / Целосни спецификации
Опис

myTuner Radio за Mac е моќен софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да слушате повеќе од 30.000 радио станици од над 120 земји низ светот. Без разлика дали барате спорт, вести, музика или кој било друг тип на содржина, myTuner Radio ве покрива.

Со својот лесен за користење интерфејс и елегантниот дизајн, myTuner Radio се наоѓа на вашата лента со мени и секогаш е подготвен за употреба кога и да посакате. Можете лесно да пребарувате низ обемниот список на радио станици по земја или жанр и да ја пронајдете совршената станица за вашето расположение.

Една од најдобрите карактеристики на myTuner Radio е неговата способност да снима музика што се репродуцира на радио. Ова значи дека ако слушнете песна што ја сакате, но не го знаете името, можете едноставно да ја погодите плочата и да ја слушнете подоцна. Можете дури и да ја одделите секоја поединечна песна во сопствена датотека за да можете да ја слушате поединечно во секое време.

Друга одлична карактеристика на myTuner Radio е неговата способност да им овозможи на корисниците кои се во странство да ги слушаат нивните омилени радио станици од нивната матична земја. Ова значи дека без разлика каде во светот сте, со myTuner Radio за Mac, никогаш повеќе нема да мора да ги пропуштите вашите омилени емисии или музика.

Покрај тоа, myTuner Radio исто така им нуди на корисниците преглед на Топ 25 најпродавани песни на секој пазар. Оваа функција им овозможува на корисниците кои се заинтересирани да откриваат нова музика или да бидат во тек со актуелните трендови на различни пазари ширум светот.

Генерално, myTuner Radio за Mac е одличен избор за секој кој сака да слуша радио станици од целиот свет. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции како што се способностите за снимање и пристапот до Топ 25 табели на различни пазари ширум светот - овој софтвер брзо ќе стане суштинска алатка во вашата секојдневна рутина!

Целосни спецификации
Издавач Appgeneration Software
Страница на издавачи http://www.appgeneration.com
Датум на издавање 2015-06-30
Датум на додавање 2015-06-30
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.6.4
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 504

Comments:

Најпопуларни