iAddressX for Mac

iAddressX for Mac 3.6.0

Mac / Tropical Software, Inc / 53 / Целосни спецификации
Опис

iAddressX за Mac е моќен софтвер за продуктивност што ги става информациите за вашите контакти директно во лентата со мени за брз и лесен пристап. Со iAddressX, можете брзо да бирате, да испраќате е-пошта, да залепите етикети за пошта, да наоѓате контакти и да извршувате многу други задачи со само неколку кликања. Тоа е суштинска алатка за секој кој сака да го насочи својот работен тек и да ја зголеми својата продуктивност.

Една од главните карактеристики на iAddressX е неговата погодност на лентата со менија. Системското мени е главен дел од компјутерите на Macintosh од самиот почеток, а iAddressX сега се врати во системското мени како ставка за статус. Ова овозможува лесен пристап до речиси сè што е поврзано со контакт од хиерархиските менија. Можете да навигирате до контактите од мала икона во системското мени и да пристапите до многу опции за контакти.

iAddressX нуди и поддршка за Dymo што значи дека можете да печатите директно на вашиот печатач Dymo Label директно од апликацијата. Оваа функција заштедува време со елиминирање на потребата од префрлување помеѓу различни апликации при печатење етикети.

Друга одлична карактеристика на iAddressX е неговата способност да бира користејќи Bluetooth, USB модем или дури и старомоден фиксен телефон. Можете исто така да иницирате повици или разговори користејќи Skype со целосна поддршка директно од iAddressX.

Пребарувањето низ вашите контакти никогаш не било полесно благодарение на функционалноста за пребарување на iAddressX која ви овозможува да ги пребарувате вашите контакти директно од лентата со мени без да треба да ја отворите апликацијата Контакти на Apple (порано позната како Адресар).

Севкупно, iAddressX е неверојатно корисна алатка која ќе ви го олесни умот помагајќи ви да пристапите, да се движите, да го прегледувате пребарувањето да организирате и веднаш да пристапите до сите ваши важни информации за контакт директно од една апликација на вашиот Mac компјутер.

Како заклучок, ако барате моќна алатка за продуктивност за лични контакти која обезбедува моментален пристап од десктоп компјутерите, тогаш не гледајте подалеку од iAdressx!

Целосни спецификации
Издавач Tropical Software, Inc
Страница на издавачи http://www.tropic4.com/
Датум на издавање 2015-06-30
Датум на додавање 2015-06-30
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 3.6.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 53

Comments:

Најпопуларни