Vibosoft DR. Mobile for Android for Mac

Vibosoft DR. Mobile for Android for Mac 3.1.7

Mac / Vibosoft Studio / 117 / Целосни спецификации
Опис

Vibosoft DR. Мобилен за Android за Mac е моќен софтвер за обновување податоци што може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните датотеки од вашиот паметен телефон со Android. Без разлика дали случајно сте избришале важни датотеки, сте доживеале пад на системот, го флеширавте вашиот ROM или сте направиле неправилни промени на поставките, овој софтвер може да ви помогне брзо и лесно да ги вратите вашите податоци.

Со Vibosoft DR. Мобилен за Android Mac, можете да вратите широк спектар на типови датотеки, вклучувајќи фотографии, видеа, музика, контакти и текстуални пораки. Софтверот е компатибилен со сите популарни брендови на телефони со Android како што се Samsung, HTC, LG Sony и Motorola.

Една од најистакнатите карактеристики на Vibosoft DR. Мобилен за Android Mac е неговата способност да ги распореди сите избришани датотеки во различни папки според нивните формати. Ова го олеснува наоѓањето на специфичниот тип на датотека што го барате без да мора да пребарувате низ стотици ирелевантни датотеки.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност ефективно да ги обнови целите или дел од изгубените податоци во серии. Ова значи дека ако имате повеќе датотеки што треба да се обноват одеднаш - како што е цел фото албум - Vibosoft DR. Мобилниот за Android Mac може лесно да се справи со него.

Корисничкиот интерфејс на Vibosoft DR. Мобилниот за Android Mac е интуитивен и лесен за користење, дури и ако не сте технолошки познавања; едноставно поврзете го телефонот преку USB-кабел и следете ги упатствата на екранот чекор-по-чекор додека вашите изгубени податоци не бидат успешно вратени.

Покрај тоа што е ефикасна алатка за обновување, Vibosoft DR.Mobile нуди и некои дополнителни функции како резервна копија и обновување што им овозможува на корисниците да креираат резервни копии пред да извршат какви било ризични операции на нивниот уред за да не изгубат важни информации во случај нешто да тргне наопаку за време на процесот.

Генерално, Vibosoft DR.Mobile за Android Mac обезбедува одлично решение кога станува збор за враќање на изгубени или избришани податоци од уреди со Android. „Случаен корисник на кој само му треба повремена помош при враќање на изгубените фотографии или некој кој често се занимава со сложени сценарија за обновување, овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Vibosoft Studio
Страница на издавачи http://www.vibosoft.com/
Датум на издавање 2015-07-09
Датум на додавање 2015-07-08
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 3.1.7
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 117

Comments:

Најпопуларни