Contour Shuttle for Mac

Contour Shuttle for Mac 3.0.34

Mac / Contour Design / 799 / Целосни спецификации
Опис

Contour Shuttle за Mac е моќен софтвер за двигатели кој им овозможува на корисниците целосна контрола врз нивните аудио и видео апликации на нивните Macintosh компјутери. Софтверот е дизајниран да работи беспрекорно со уредите за дизајн на контура ShuttlePRO V2, ShuttleXpress и ShuttlePRO, обезбедувајќи им на корисниците интуитивен интерфејс кој им овозможува да извршат повеќе комбинации на притискање на копчиња или макроа со само еден допир.

Со KeyComposer, нова функција во најновата верзија на Contour Shuttle за Mac, корисниците сега можат да доделат повеќе комбинации на копчиња или макроа за извршување од едно копче на ShuttlePRO V.2. Овие макроа може да се извршат одеднаш или чекор по чекор, давајќи им на корисниците многу поголема контрола врз нивните аудио и видео апликации.

Една од најзначајните придобивки од користењето Contour Shuttle за Mac е неговата способност да ги автоматизира повторувачките задачи во повеќе чекори. Оваа функција е особено корисна за професионалци кои работат со софтвер за уредување аудио и видео како што е Final Cut Pro/Express. Со Contour Shuttle за Mac, можете да групирате слични команди, прегледи или алатки во едно копче што го олеснува пристапот до често користените функции од кога било досега.

Покрај автоматизирањето на повторувачките задачи и групирањето на слични команди во едно копче, Contour Shuttle за Mac обезбедува и прецизна контрола врз вашиот VTR или видео камера. Ова ниво на прецизност им овозможува на професионалците кои работат во филмската индустрија да постигнат резултати со висок квалитет без да треба да поминуваат часови рачно приспособувајќи ги поставките.

Најновата верзија на Contour Shuttle за Mac доаѓа опремена со нови поставки за Final Cut Pro/Express специјално дизајнирани за употреба со уредот shuttlePRO V2. Овие поставки го олеснуваат од кога било досега брзото навигација низ вашите проекти додека одржуваат целосна контрола врз секој аспект од вашиот работен тек.

Генерално, ако барате моќен софтвер за двигатели кој ќе ви помогне да преземете целосна контрола над вашите аудио и видео апликации на вашиот Macintosh компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Contour Shuttle за Mac! Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции како што се можностите за автоматизација на KeyComposer во комбинација со прецизни контроли на VTR/камерите - оваа алатка има се што им е потребно на професионалците кои работат во куќите за филмска продукција кои сакаат резултати со висок квалитет без да трошат часови рачно приспособувајќи ги поставките!

Целосни спецификации
Издавач Contour Design
Страница на издавачи http://www.contourdesign.com
Датум на издавање 2015-07-09
Датум на додавање 2015-07-09
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 3.0.34
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена Update
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 799

Comments:

Најпопуларни