Vibosoft Android SMS Plus Contacts Recovery for Mac

Vibosoft Android SMS Plus Contacts Recovery for Mac 3.1.12

Mac / Vibosoft Studio / 296 / Целосни спецификации
Опис

Vibosoft Android SMS Plus Contacts Recovery за Mac е моќен софтвер кој ви помага да ги вратите изгубените или избришаните текстуални пораки и контакти од вашиот паметен телефон со Android. Губењето важни контакти или пораки може да биде голем неуспех, особено ако се потпирате на вашиот телефон за работа или кариера. Со Vibosoft Android SMS Plus Contacts Recovery, можете лесно да ги вратите сите ваши изгубени податоци и да се вратите на работа како и обично.

Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои имаат телефон со Android. Компатибилен е со сите типови на Android телефони, вклучувајќи Samsung, LG, Sony, HTC и многу повеќе. Без разлика дали случајно сте ги избришале вашите контакти или пораки, по грешка сте го форматирале телефонот или сте доживеале пад на системот што ги избришал сите податоци на уредот - овој софтвер ве покрива.

Една од клучните карактеристики на Vibosoft Android SMS Plus Recovery е неговата способност за длабоко скенирање и распоредување на сите избришани СМС пораки и контакти во менито. Ова значи дека дури и ако некои од вашите податоци биле препишани со нови датотеки по бришењето, овој софтвер сè уште може да ги пронајде и да ви ги врати.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да зачувува обновени текстуални пораки и контакти на Mac компјутер во формат CSV. Ова им олеснува на корисниците да пристапат до нивните обновени податоци од кој било уред што ќе го изберат - без разлика дали се работи за друг паметен телефон или нивниот десктоп компјутер.

Корисничкиот интерфејс на Vibosoft Android SMS Plus Recovery е едноставен, но интуитивен. Дури и ако не сте познавачи на технологијата, ќе ви биде лесно да се движите низ менијата и да извршувате различни задачи како што се скенирање за изгубени податоци, преглед на обновените датотеки пред да ги зачувате итн.

Покрај враќањето на изгубените текстуални пораки и контакти од вашиот телефон со Android, овој софтвер исто така им овозможува на корисниците да направат резервна копија на постоечките податоци на нивниот уред во случај подоцна да им бидат потребни. Оваа функција гарантира дека дури и ако нешто тргне наопаку со вашиот телефон во иднина – како што е случајно бришење или пад на системот – секогаш ќе имате резервна копија од сите важни датотеки безбедно складирани на вашиот компјутер.

Overall,VibosoftAndroidSMSPlusContactsRecoveryforMacisaveryusefulsoftwarethatcanhelpyourecoverlosttextmessagesandcontactsfromyourAndroidsmartphone.Itissimpletouse,yetpowerfulenoughtogetthejobdoneevenintheeventofsevere dataloss.ThissoftwareiscompatiblewithalltypesofAndroidphonesandcanbeusedbyanyonewhohasamobiledeviceandaworkingcomputer.Soifyoueverfindyourselfinaneedtorecoverlostdatafromyourphone,don'thesitatetotryoutVibosoftAndroidSMSPlusContactsRecoveryforMac!

Целосни спецификации
Издавач Vibosoft Studio
Страница на издавачи http://www.vibosoft.com/
Датум на издавање 2015-07-13
Датум на додавање 2015-07-13
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 3.1.12
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 296

Comments:

Најпопуларни