iPhone iPad iPod Backup Extractor for Mac

iPhone iPad iPod Backup Extractor for Mac 2.1.31

Mac / Vibosoft Studio / 322 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од губење важни податоци од вашите iOS уреди и неможност да ги вратите? Дали сакате да има начин да извлечете одредени датотеки од вашата резервна копија на iTunes? Не гледајте подалеку од Vibosoft iPhone/iPad/iPod Backup Extractor за Mac.

Овој моќен софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac OS X кои сакаат лесно да ги извлечат сите нивни барани податоци од резервните датотеки на iTunes. Со Vibosoft, можете да одлучите која датотека сакате да ја вратите и да ја зачувате на вашиот Mac одделно, давајќи ви целосна контрола над вашите податоци.

Без разлика дали имате iPhone 5S/5C/5/4S или кој било друг iOS уред, Vibosoft може да ја извлече резервната копија на iTunes за сите нив. Тој автоматски го открива и прегледува она што сте го изгубиле пред обновувањето, што го олеснува пронаоѓањето на специфичните датотеки што се најважни.

Vibosoft е исто така компатибилен со сите iOS уреди, па без разлика на кој уред имате или на која верзија на iOS работи, овој софтвер ќе работи беспрекорно со него. И ако некои податоци се изгубат поради различни причини како што се случајно бришење или пад на системот, Vibosoft може да ги врати сите брзо и лесно.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве уште неколку карактеристики што го издвојуваат Vibosoft iPhone/iPad/iPod Backup Extractor за Mac:

- Лесен за користење интерфејс: Дури и ако не сте познавачи на технологијата, овој софтвер е неверојатно лесен и интуитивен.

- Брза брзина на извлекување: нема да треба долго да чекате за да се извлечат вашите податоци - Vibosoft работи брзо и ефикасно.

- Безбедно и безбедно: Вашите лични податоци секогаш се заштитени кога користите Vibosoft.

- Достапен е бесплатен пробен период: Обидете се пред да купите! Преземете ја бесплатната пробна верзија денес и видете колку е лесна за користење.

Како заклучок, ако барате сигурен начин да извлечете одредени датотеки од вашата резервна копија на iTunes на Mac OS X, не гледајте подалеку од Vibosoft iPhone/iPad/iPod Backup Extractor. Со своите моќни карактеристики и интерфејсот за лесен за користење, овој софтвер ќе помогне да се осигурате дека ниту еден од вашите важни податоци не се губи повторно.

Целосни спецификации
Издавач Vibosoft Studio
Страница на издавачи http://www.vibosoft.com/
Датум на издавање 2015-07-13
Датум на додавање 2015-07-13
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 2.1.31
Барања за ОС Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, Mac OS X 10.4
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 322

Comments:

Најпопуларни