CaptureSync for Mac

CaptureSync for Mac 1.0.1

Опис

CaptureSync за Mac: врвна апликација за снимање со повеќе камери

Дали барате моќна и сигурна апликација за снимање со повеќе камери за вашиот Mac? Не гледајте подалеку од CaptureSync! Овој иновативен софтвер е дизајниран да презема видео и аудио преноси од повеќе камери и да ги снима во една датотека, сите синхронизирани заедно. Без разлика дали снимате интервјуа, научни експерименти, музички изведби, спортски настани, истражување на пазарот, предавања или презентации - CaptureSync ве опфати.

Со својот лесен за користење интерфејс и едноставните контроли за старт/стоп, CaptureSync го олеснува создавањето висококвалитетни снимки од повеќе агли на камерата. И со поддршка за практично сите мрежни видео уреди на пазарот денес, можете да бидете сигурни дека вашата снимка ќе биде снимена со неверојатни детали секој пат.

Па зошто да изберете CaptureSync наместо други апликации за снимање со повеќе камери? Еве само неколку од многуте придобивки што ги нуди овој софтвер:

Лесно поставување и ракување

Една од најголемите предности на користењето на CaptureSync е неговата леснотија на користење. За разлика од другите апликации за снимање со повеќе камери кои бараат сложени процедури за поставување или специјализирано знаење за ефикасно функционирање, CaptureSync е дизајниран со едноставност на ум. Со само неколку кликнувања на копчето на глувчето, можете да ги поставите вашите камери и да започнете со снимање веднаш.

Флексибилни влезни извори

Друга одлична карактеристика на CaptureSync е неговата поддршка за широк спектар на влезни извори. Без разлика дали користите IP камери или USB веб-камери - или дури и ако имате HDMI излез од друг уред - овој софтвер може да се справи со сето тоа. И со поддршка до 16 истовремени влезови на камерата (во зависност од вашиот хардвер), нема ограничување за тоа што можете да постигнете.

Синхронизирани видео/аудио преноси

Можеби најважната карактеристика на која било апликација за фотографирање со повеќе камери е нејзината способност да синхронизира видео/аудио преноси низ повеќе уреди. Со вградените напредни алгоритми за синхронизација на CaptureSync како стандардни функции - веќе нема потреба да се грижите за проблемите со времето помеѓу различните агли на камерата!

Висококвалитетни излезни формати

Кога ќе дојде време да ги извезете вашите снимки во стандардни датотеки QuickTime Movie – кои се широко поддржани од повеќето медиа плеери – бидете сигурни знаејќи дека тие ќе изгледаат одлично, делумно благодарение на нивните висококвалитетни излезни формати произведени од нашиот софтвер.

Заклучок:

Како заклучок, Capture Sync нуди неспоредливо ниво на флексибилност кога станува збор за снимање снимки од повеќе агли на камерата истовремено на Mac OS X системи. Совршено е не само за професионални видеографи, туку и за секој кој сака лесно за користење решение без да жртвува квалитетни резултати! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете да создавате неверојатни видеа денес!

Целосни спецификации
Издавач Ben Bird
Страница на издавачи http://www.bensoftware.com/
Датум на издавање 2015-08-05
Датум на додавање 2015-08-05
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 61

Comments:

Најпопуларни