Mini Grand for Mac

Mini Grand for Mac 1.2.6

Mac / Air Music Tech / 311 / Целосни спецификации
Опис

Mini Grand for Mac е моќен виртуелен пијано инструмент кој нуди седум различни акустични звуци на пијано за да одговараат на широк спектар на музички стилови и потреби за производство. Овој софтвер е дизајниран да биде едноставен за користење, но сепак е добар кога станува збор за производство на висококвалитетен звук.

Без разлика дали сте искусен музичар или штотуку почнувате, Mini Grand за Mac има сè што ви треба за да создадете убава музика. Со својот интуитивен интерфејс и лесни за користење контроли, овој софтвер му олеснува на секој да започне.

Една од истакнатите карактеристики на Mini Grand за Mac е неговиот избор од седум различни звуци на акустични пијано. Секој звук е внимателно направен за да обезбеди уникатен тон и карактер што ќе одговараат на секој музички стил или жанр. Од светли и живи тонови до топли и меки, тука има нешто за секого.

Покрај импресивната збирка на звук, Mini Grand за Mac вклучува и низа напредни функции кои ви овозможуваат уште повеќе да го приспособите звукот. Можете да го прилагодите времето на напад, распаѓање, одржување и ослободување на секоја нота поединечно, давајќи ви целосна контрола над вашиот звук.

Друга одлична карактеристика на Mini Grand за Mac е неговата компатибилност со други софтверски програми. Без разлика дали користите Logic Pro X или Ableton Live 10 Suite, овој софтвер беспрекорно се интегрира со постоечкото поставување за да можете веднаш да започнете да создавате музика.

Севкупно, ако барате моќен виртуелен пијано инструмент кој е лесен за употреба и полн со функции, тогаш не гледајте подалеку од Mini Grand за Mac. Со својата импресивна звучна библиотека и напредните опции за прилагодување, овој софтвер сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот арсенал на музичка продукција.

Целосни спецификации
Издавач Air Music Tech
Страница на издавачи http://www.airmusictech.com/
Датум на издавање 2015-08-13
Датум на додавање 2015-08-13
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 1.2.6
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 311

Comments:

Најпопуларни