Entourage Address Extractor for Mac

Entourage Address Extractor for Mac 3.4.0

Опис

Entourage Address Extractor за Mac е моќна алатка дизајнирана да ви помогне да извлечете адреси на е-пошта и да ги прикажувате имињата од вашите е-пошта на Entourage. Овој софтвер е совршен за секој кој треба брзо и лесно да извезува листа на клиенти или контакти од нивната е-пошта на Entourage.

Со робусниот EEAX мотор, Entourage Address Extractor може да ја извезе вашата листа на клиенти за само неколку минути. Можете да изберете да ги извезувате вашите податоци во различни формати, вклучувајќи датотеки со Tab-Text, XML, HTML и VCards. Ова го олеснува внесувањето на податоците за вашите клиенти во други апликации или бази на податоци.

Една од клучните придобивки од користењето на Entourage Address Extractor е неговата леснотија на користење. Софтверот има интуитивен интерфејс што го прави едноставен за навигација и употреба. Не ви е потребна никаква техничка експертиза или програмско знаење за да започнете со оваа алатка.

Друга придобивка од користењето на Entourage Address Extractor е неговата брзина. Софтверот може да извлече илјадници адреси на е-пошта и да прикажува имиња за само неколку минути, заштедувајќи ви драгоцено време што можете да го потрошите на други задачи.

Entourage Address Extractor нуди и напредни опции за филтрирање кои ви овозможуваат да ги усовршите резултатите од пребарувањето врз основа на специфични критериуми како што се опсегот на датуми, клучни зборови за темата, име на испраќачот или име на домен. Оваа функција помага да се осигурате дека ги извлекувате само информациите што се релевантни за вашите потреби.

Покрај моќните карактеристики и леснотијата на користење, Entourage Address Extractor нуди и одлична поддршка за корисниците. Ако имате какви било прашања или проблеми со софтверот, нивниот тим е секогаш достапен преку телефон или е-пошта за да ви помогне.

Севкупно, ако барате брз и ефикасен начин да извлечете адреси на е-пошта и да ги прикажете имињата од вашите е-пораки на Entourage, тогаш не гледајте подалеку од Extractor на Entourage Address Extractor за Mac! Со своите робусни карактеристики и кориснички интерфејс, оваа алатка ќе ви заштеди време додека обезбедува точни резултати секој пат!

Целосни спецификации
Издавач Softhing
Страница на издавачи http://www.softhing.com
Датум на издавање 2015-08-23
Датум на додавање 2015-08-23
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за е-пошта
Верзија 3.4.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања Microsoft Entourage 2004, 2008, 2008 EWS
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 292

Comments:

Најпопуларни